Podrška koaliciji “Za budućnost Nikšića” sa Kosova polja: Da pobijede Marko i narodna volja!

5

Srbi koji žive u opštini Kosovo Polje uputili su danas simboličnu podršku koaliciji “Za budućnost Nikšića” i njenom nosiocu Marku Kovačeviću, u susret lokalnim izborima zakazanim za 14. mart u gradu pod Trebjesom.

“Bratski pozdrav iz Kosova Polja – da pobede Marko, Nikšić i naroda volja” – poruka je sa transparenta s kojim se fotografisala grupa Kosovopoljaca koji opstaju u ovoj opštini južne srpske pokrajine uprkos teškoj situaciji i stalnim pritiscima prema srpskoj zajednici.

Na isti način kosovopoljski Srbi podržali su i litije u Crnoj Gori prošle godine nakon što je spontano inicirano uzajamno “pozdravljanje” gradova iz regiona i Crne Gore transparentima podrške za napore da se odbrani Srpska pravoslavna crkva na čiju imovinu je brutalno jurišao režim Mila Đukanovića.

Izbori u Nikšiću koji se održavaju za nepune dvije sedmice odlučuju da li će Đukanovićev DPS biti potučen i u njegovom rodnom gradu ili će pak “vaskrsnuti” iz političke “smrti” koja ga je zadesila na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine.

Lista “Za budućnost Nikšića” koja je pod brojem 4 na glasačkom listiću, predvođena Markom Kovačevićem i Demokratskim frontom (DF), najveća je ikada formirana koalicija u ovom gradu.

5 Comments
 1. E viva komentariše

  Najgori ljudi na svijetu..Srbi sa Kosova…

  4
  6
 2. MIKI komentariše

  Nema gore pasmine od montenegrina, civave, i snauceri su za njih pojam.

  9
  3
  1. Crna Gora komentariše

   Ha ha ha pa vama daju podršku ovi srbi s kosova,tzv rep srpske i srbije,malo li ste glasova dobili od ovijeh izbjeglica srbijanskih što su dobili državljanstva četnici

   2
   8
   1. Vuk1 komentariše

    Aj ti sa svojim šiptarima pod ruku.

    6
    1
 3. NK Komita komentariše

  Ajde mrš, stoko četnička !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.