Podgorička policija: Manje kriminaliteta u svim oblastima

0

Podgorička policija posvećenim i kontinuiranim radom nastavlja bilježiti dobre rezultate u borbi protiv svih oblika kriminala, te se od početka 2021. godine registruje značajno smanjenje kriminaliteta u svim oblastima, zaključeno je na operativnim sastancima Centra bezbjednosti Podgorica.

Sprovedene istrage, procesuiranje odgovornih za kriminalno djelovanje i procenat rasvijetljenosti krvičnih djela od 91 odsto pokazuju efikasnost podgoričke policije, što nije slučajnost, već rezultat predanog i profesionalnog rada pripadnika Centra bezbjednosti Podgorica.

“Bilježi se smanjenje kriminaliteta u odnosu na isti period u 2020. godini za 22 odsto. Broj krivičnih djela koja su izvršena od strane nepoznatih počinilaca u ovom periodu smanjen je za 61 odsto”, saopšteno je iz policije.

Tokom januara i februara 2021. godine nijesu registrovana teška krivična djela iz oblasti krvnih delikata i eksplozija.

“Rezultati podgoričke policije su posljedica kontinuiranih, operativno-istražnih aktivnosti, proaktivnog i ciljanog djelovanja policije prema nosiocima kriminalnih aktivnosti tokom 2019. i 2020. godine uz partnerski odnos sa drugim državnim organima za sprovođenje zakona”, navodi se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.