Podgorica: Zaplijenjen kilogram marihuane namijenjen uličnoj prodaji

0

Policija je zaplijenila kilogram marihuane i lišila slobode R.B. (23) iz Podgorice. Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici Odsjeka za borbu protiv droga, su reduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga na teritoriji Podgorice, postupajući na osnovu operativnih sazananja, pretresom kuće i durgih prostorija koje koristi R.B. pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane i dvije vage za precizno mjerenje.
Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
„Policijski službenici su pronašli i oduzeli više pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od oko jedan kilogram, dvije vage za precizno mjerenje kao i predmete koji se koriste za pakovanje opojne droge. Kriminlistička obrada upućuje na sumnju da se R.B. bavio nabavkom i stavljanjem u tzv. ulični promet opojne droge marihuana na području Podgorice. On je, kako se sumnja, opojnu drogu nabavljao u količinama od oko kilogram koju je nakon toga prepakivao u manja pvc pakovanja sa namjerom daljeg stavljanja u tzv. uličnu prodaju na području Podgorice“, navodi se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.