Pod patronatom MI6: Režim u Podgorici pomaže Haradinaju da napravi svoju Srpsku listu!

0

Agenti MI6, uz pomoć i struktura iz Crne Gore, žele da naprave svoju Srpsku listu na Kosovu i Metohiji, koja bi bila pod patronatom Ramuša Haradinaja, otkriva Borba iz dobro obaviještenih izvora. Plan je da se formira politička organizacija u južnoj srpskoj pokrajini, koja bi bila pandan Srpskoj listi, koja je vjerna državnom rukovodstvu Srbije. Na taj način se želi razbiti srpsko jedinstvo na KiM pred najteža iskušenja koja dolaze za srpski narod na tom području.

Kako saznajemo, u formiranju te liste, pod pokroviteljstvom Haradinaja, aktivno učestvuju i pojedine strukture iz Crne Gore. U sve to je uključen Bedžet Pacoli, koji često boravi u Crnoj Gori i to u nezvaničnim posjetama, o čemu je Borba već pisala.

“U pravljenju podobne Srpske liste, uključeni su i ljudi iz crnogorskih struktura, čiji je zadatak da pronađu ljude koji će biti dio te priče, a koji žive na KiM. Akcijom rukovodi MI6, čiji agenti nesmetano borave u Crnoj Gori i BiH. Sa nekim ljudima koji treba da budu nosioci te priče su već obavljeni razgovori, akcija je u odmakloj fazi i priprema se teren za pravljenje jedne takve političke organizacije, kaže naš sagovornik.

Upravo je Pacoli, preko svojih veza u vrhu vlasti u Crnoj Gori izdejstvovao ovu vrstu pomoći.

“Crnogorsle vlasti su na usluzi Pacoliju i Haradinaju, što su više puta i pokazali na konkretnim stvarima”, pojašnjava naš sagovornik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.