Po nalogu Đukanovića: Roćen preuzeo obavještajne poslove u državi!

0

U kabinetu Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, biće centar za praćenje i prisluškivanje, sa najsavremenijim opremom, otkriva Borba.

Vlada Crne Gore je utvrdila Predlog izmjena Zakona o odbrani, kojima se predsjedniku države povećavaju ingerencije baš u pomenutom sektoru.

Javna je tajna, o čemu je Borba pisala u više navrata, da je centar moći i odlučivanja već godinu dana u Đukanovićevom, a ne u Markovićevom kabinetu.

Ključni čovjek i glavni operativac u cijeloj priči je Milan Roćen. Upravo će on biti taj koji će, po nalogu Đukanovića, upravljati sektorom koji će se baviti prisluškivanjem, u sklopu Vojne obavještajne službe.

“Roćen je čovjek iz sjenke koji povlači sve konce u državi, unazad godinu, dvije dana. Faktički, on je premijer Crne Gore i sve što radi radi po nalogu Đukanovića. On je koordinator ekipe iz Granda i njihov vođa iz sjenke”, otkriva naš izvor.

Zato je njemu povjeren novi specijalni zadatak oko praćenja i prisluškivanja.

Ranije usvajanje novog Zakona o predsjedniku, kojim su Đukanoviću data široka ovlašćenja, samo je bio uvod u formiranje njegove paralelne Vlade.

Đukanović preuzeo palicu: Roćen postao premijer u sjenci, spremna nova kadrovska iznenađenja!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.