Đukanović preuzeo palicu: Roćen postao premijer u sjenci, spremna nova kadrovska iznenađenja!

3

Glavni operativac Mila Đukanović, od izbijanja afera sa Duškom Kneževićem je Milan Roćen, koji je faktički preuzeo premijersku funkciju, otkriva Borba.

Prema našim saznanjima, Đukanović je već oformio svoj tim, koji čine ljudi iz njegovog najužeg kabineta. Tokom sledećeg mjeseca, doći će do formiranja jednog posebnog Odjeljenja unutar bezbjednosnog sistema, koji bi trebalo da preuzme upravo kadar Đukanovića.

“Od izbijanja afere, Đukanović vjeruje samo ljudima od povjerenja, a taj krug je veoma mali. Niko od ministra iz sadašnje Vlade ne uživa njegovo povjerenje, pa je kontorolu svih procesa unutar države povjerio upravo Roćenu. On je neformalni premijer već mjesec dana, a njegov kabinet je mjesto gdje će se donositi odluke u narednom periodu”, saznaje Borba u vrhu DPS-a.

Đukanović je nezadovoljan ponašanjem većeg broja funkcionera svoje partije od kada su krenuli napadi na njega.

“Roćen poznaje bezbjednosni sistem, što je Đukanoviću dragocjeno u ovom periodu, kad nema punu kontrolu u tom dijelu. Treba mu homegenizacije unutar tog sistema, a procjena je da je Roćen čovjek koji taj posao može da dovede do kraja. Tako je već dogovoreno formiranje jednog novog Odjeljenja u bezbjednosnom sektoru, i to veoma brzo, a tamo će biti postavljen upravo Đukanovićev čovjek od povjerenja”, kaže naš sagovornik.

3 Comments
  1. Vasilije komentariše

    Možda je najbolje za gradjane CG da Djukanovic formalno ode sa vlasti iz vise razloga a glavni su:Napljačkali su se milogorci pa će bar neko vrijeme morati malo i narodu dati da živi,bogat zapad ne smije ostaviti CG da bankrotira i prepustiti Kini i Rusiji da spašavaju CG. Postupiti će po starom oprobanom pravilu :zelenaškim davi dužnika (sve jače davi narod) Ali ne udavi jer nema prihoda. Nema šanse da će prepustiti NATO zemlju i lidera demokracije osim da bude CG kolateralna šteta u trgovini najmoćnijih sa Kinom i Rusijom!!!

  2. Петар komentariše

    Nema Milu od Roćena vajde. Izdaće ga ko Kalabić Dražu jer je to taka sorta ljudi. Gurnuće ga upravo Milan Roćen u ambis nad kojim se navio.

  3. […] Đukanović preuzeo palicu: Roćen postao premijer u sjenci, spremna nova kadrovska iznenađenja! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.