Pljevljaci u nevjerici: Maltretirao ljude na litijama, pa postao novi načelnik CB Pljevlja

20

Kolegijum Uprave policije je danas donio odluku o kadrovskoj promjeni.

Novi načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja je Haris Đurđević koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Jedinice za suzbijanje opšteg i privrednog kriminaliteta u ovom centru.

Ranije danas, grupa građana se obratila pismom premijeru Zdravku Krivokapiću, ministru unutrašnjih poslova Sergeju Sekuloviću kao i direktoru policije Zoranu Brđaninu u kom traže da hitno promijene odluku, jer kako kažu Đurđević je u toku trajanja litija učestvovao u hapšenju i maltretiranju vjernog naroda.

Oni dodaju da će izaći ispred CB Pljevlja i blokirati ga, nezadovoljni odlukom novog rukovodstva policije.

Kako kažu nezadovoljni građani Đurđević je na jednom od tih njihovih kolegijuma izjavio da bi situaciju sa „molerima“ i „litijašima“ riješio lako, “po metak u čelo glavnima i riješena stvar”, a kako kazu Pljevlja nisu velika pa se sve sazna lako.

U nastavku prenosimo njihovo kompletno pismo upućeno Vladi i rukovodiocima policije:

Ovim putem mi zabrinuti građani Pljevalja želimo da obavjestimo Vladu Crne Gore da se ne slažemo sa njihovom odlukom o imenovanju novog načelnika CB Pljevlja Harisa Đurđevića umjesto Dragana Slavulja. Pod jedan informacije o postavljanju Đurđevića su nam javljene jutros i 100% tačne, tako da nam ne možete reći da su lažne.
Pod dva hoćete da nam postavite Harisa umjesto Dragana, a isti Haris je na jednom od tih njihovih kolegijuma izjavio da bi situaciju sa „molerima“ i „litijašima“ riješio lako, po metak u čelo i riješena stvar, a Pljevlja su mala i sve se sazna.

Ovim putem želimo da vas obavjestimo da su Pljevlja grad koji je svojim litijama i predizbornim radnjama donio najveći doprinos u obaranju tridesetogodišnje vladavine DPS-a. Mi smo se borili protiv DPS batinaša od kojih vi sada jednog od njih želite da postavite za Načelnika CB Pljevlja. Vi se izgleda držite parole „Sjaši Kruta, da uzjaše Murta“, peticiju koju smo vam poslali je bila protiv načelnika komandira i inspektora batinaša, a ne da nam jednog od tih inspektora batinaša postavite za načelnika. Zbog čega nam zabadate nož u leđa posle silnih i predizbornih i post-izbornih obećanja da će vam Pljevlja kao industrijski grad predstavljati nešto više nego što je predstavljao DPS-u i njihovim pljačkašima koji su iz Pljevalja odnijeli sve i od najbogatijeg grada rudama i mineralima, šumama, vodama, Termoelektrana, napravili najsiromašniju opštinu u Crnoj Gori. Da li vi to isto nastavljate stopama onih protiv kojih smo se borili. Treba li da se borimo i protiv vas koje smo doveli.

Draga gospodo iz Vlade Crne Gore, Ministarstva unutrašnjih poslova, gospodine Brđanin imate toliko izbora za postavljanje novog načelnika CB Pljevlja tako da ne želimo batinaša Harisa Đurđevića. Taj inspektor je poznat po privođenju, maltretiranju, vrijeđanju i prebijanju učesnika litija. Ukoliko njega postavite građani će izaći na ulicu i blokirati CB i neće se razići dok grešku ne ispravite. Poštovani gospodine Brđanin, dođite u Pljevlja i riješite situaciju.

Zabrinuti građani Pljevalja.

20 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ao, pa taj direktor policije ne može tako. Danilović je pjenio da on dodje, ljudi će izaći na ulicu. Pljevlja su opasna, ne smije Srbe provocirati tamo. Maltretirao ih je.

  24
  4
  1. tako stoje stvari komentariše

   Može, Ivi, kako ne vidiš da može.

   I još ima da dobiju pohvalu ambasada za postavljanje Harisa. Ima Zdravko da predstavi to kao spoljnopolitički uspjeh njegove vlade.

   Bruka i sramota šta se radi.

   21
   2
   1. Ivi komentariše

    Ne može. On jeste završio u Americi ali on ne zna mentalitet sociologiju istoriju. To je Raška bre, ja kad sam otišla tamo imala sam osjećaj da nijesam u CG. Oni su svi u relacijama prema Srbiji, strašno su radikalni, neće oni nikoga dirati, ali to neće dati. Blizina granice, časkom. Nikako, vidite li Pedja Leovac, nose li nose. Onda kivni su što su Alijinu vojsku primili pa poubijali nejač oko Čajniča 100 staraca djece i žena, sve su ih prognali zbog toga. Nidje nije bilo vojske Republike Srpske tada, udarili su sledja na srpska sela. On bi da zaštiti Bošnjaka a medvedju uslugu im pravi. Treba da se živi, nikako to.

    1. tako stoje stvari komentariše

     Može Ivi, vidiš da može.

     Ima Zdravko da im pošalje budućeg zeta, njihovog Pljevljaka, da im “objasni ” da ih ubijedi kako je Haris tu za njihovo dobro, da ih čuva od agresijae iz Srbije.

     Može Ivi, sve može u zemlji čudesa..( treba li da dodam i ono “nažalost”, valjda se to podrazumijeva ?)

 2. Ja komentariše

  I u bijelo polje ura traži da bude musliman pa vi vidite.govna nijedan musliman javna ličnost ne stade protiv zakona o crkvi.podmukli beskičmenjaci.al neka milo mi je što je sve više našeg zaslijpljenog naroda počelo da uvidja ko su šta su i ko su bili svo ovo vrijeme.naš narod napaćeni siromaštvom i svonom mukom bio zaslijepljen.a oni će tek svoje lice da pokažu.ovo ni pljevljaci ni bjelopoljci nesmiju prihvatiti i tim sredinama da musliman bude načelnik je mnogo opasna stvar.a oni neka vide .brdjanin prvi i ono čupavo sekulovića srbomrsca

  23
  2
 3. Dragišaovcešiša komentariše

  Lepo je čuti da pendreče genocidaše, cetnike i litijaše, u srbiju ih isto biju.

  1
  13
  1. Ja komentariše

   Dragiša ovce šiša dok mu se konj u majku piša

   15
   1
 4. Ja komentariše

  Rekonstrukcija vlade ako bude biće krivokapić leti vice premijer i min unutrašnjih poslova srbin sugurno.krivokapić je za sve obo kriv.nije se postavio kako treba.imao je većinu ogromnu morao je da bude čvršći u pregovorima sa urom i mnogo oštriji sa ambasadama.

  13
  1
 5. Radnik komentariše

  Katastrofa izgleda da ce nam Zdravko biti crnji od Mila kako je krenuo

  13
  1
 6. ajica komentariše

  braco moja pljevljaci vi ste dobar i castan narod ima sam prilike da se uvjerim a i pokazali ste litijama koliko zelite slobodu i sto ste sve trpjeli od milove policije , zato apelujem na sve vas pljevjake da se dignete na noge tj na proteste sa transparentima i da trazite ostavke ovih novih batinasa na celo policije i trazite ostavku sekuovica sto bi trebalo praktivokati u svim gradovima crne gore . necemo milovu i lazovicevu i veljovicevu policiju. i jos da vam kazem hrabri pljevljaci i svi posjeveru sprijecitev ova govna milova sto se voze i dizu halabuku da bi stitili svpoje interese i milove milijarde nedajte ima da prolaze niti da organizuju nikakve auto kolone ka hrabri beranci . dje sto govnavi kopinjaci u nberane nesmijete nos pomoliti jebali bi vam majku.

  17
  1
 7. Lola komentariše

  Sto se cudite?
  Yar Vam nije jasno ?
  DPS=NVO=URA=CRNO NA BIJELO!
  Min MUP-a je ranije bio u NVO, prije izbora na tu funkciju.

  7
  1
 8. E viva komentariše

  Hahaha,kako se sprdamo sa srbicima

  1
  6
  1. Realan CG komentariše

   KAD POGLEDAM SVE OVE KOMENTARE IZGLEDA DA JE NAJVECI PROBLEM NACIONALNA PRIPADNOST DJURDJEVICA.DALI BI BILI ZADOVOLJNI DA SE IZ C.GORE ISELI NEDJE ONIH 70% KOJI NIJESU SRBII.MISLIM DA NEBI NI TADA BILI ZADOVOLJNI.

 9. Novljanin komentariše

  Sramno i jadno šta radi Dritan sa njegovim ,, expertima “

  8
  1
 10. sanya261 komentariše

  Sramota je da oni koji su godinama unazad ugnjetavali srpski narod u Crnoj Gori i dalje drze visoke drzavne funkcije i obavljaju najznacajnije i najosjetljivije poslove u drzavi. SMJENA!

 11. Dragišaovcešiša komentariše

  Molim šefa policije da genocidnim četnikkleronacistima omrči kevu

 12. Ivana komentariše

  Milo Đukanović je zaista preterao skroz. Strašne sz sto se dešavaju srpskom narodu u Crnoj Gori. Stvarno je katastrofa.

  1. Vrabac komentariše

   Kakve veze Milo Đukanović ima sa ovim!? Na vlasti su Krivokapić, Abazović i Bečić, oni sve postavljaju i upravljaju, pa tako i za ovu sramotu i jad što se čini u Pljevlja!! A i Bijelo Polje se sprema slično koliko čujem.

 13. Ускок komentariše

  Ako ovo dozvole, ovo je velika SRAMOTA !

 14. Hristina komentariše

  Nagrađen za ustaštvo?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.