Perović do kraja sezone u SAD

0

Crnogorska odbojkaška reprezentativka Nikoleta Perović svoju bogatu igračku karijeru nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon što je nedavno završila sezonu u Kini u Šandongu, za Nikoletu nema odmora – već juče je otputovala za SAD, gdje će do kraja ove sezone igrati za Kolumbus iz Ohaja

„Dva nova pojačanja smo Mišel Barč i ja, liga ima sedam ekipa, a trenutno smo na četvrtom mjestu, cilj je, naravno, da se uđe u finale.  Imamo velike šanse, ali idemo korak po korak. Ove godine je prva američka Pro Volleyball liga u istoriji. Doveli su jako dobre igrače, trenere i sve je na visokom nivou. Sistem je jako dobar i presrećna sam što sam dobila šansu da budem dio ovog novog projekta, već u nedjelju igraću utakmicu sa Atlantom”, kazala je Perović za Odbojka.me.

Perović, koja igra na poziciji korektora, nakon igara za svoj matični klub Luku Bar, internacionalnu karijeru je započela u norveškom Stod voleju. Nakon toga, igrala je za Targu Mureš i Bakau iz Rumunije, njemački Štutgart, mađarsku Bekeščabu. Igrala je još u grčkom AEK-u, potom turskom Ted Kolijer i italijanskom San Đovaniju. U dva navrata nastupala je u Kini (Junan i Šandong) i Indoneziji, oba puta za Bankunk Bank.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.