Pejović: Uprkos svim napadima DF će jačati i opstati

5

Prosto je neshvatljivo sa kakvom lakoćom takozvani eksperti za izbore pokušavaju gubitnike na juče održanim izborima u Nikšiću predstaviti pobjednicima, a pobjednike gubitnicima, poručuje potpredsjednik DNP-a Jovo Pejović,

“Ma koliko se trudili da umanje značaj rezultata Koalicije za budućnost Nikšića još jednom se pokazalo da je ta koalicija nezaobilazni i veoma važan faktor u demontaži odlazećeg režima ali i projektovanja budućnosti Crne Gore. Naravno da Koalicija za budućnost uvijek očekuje najviše jer njeni potencijali su veliki ma koliko bila meta napada sa svih strana, ali moramo primijetiti da izgledaju smiješno svi oni koji u kontinuitetu pokušavaju umanjiti njen značaj i doprinos promjenama u Crnoj Gori”, naveo je Pejović.

Prema njegovim riječima, koliko god se udruživali i u opoziciji i u vlasti protiv DF niko ne smije smetnuti s uma da je vrijeme majstorsko rešeto i da će sve jednoga dana biti postavljeno na svoje mjesto kao i da će DF uprkos svim napadima jačati i opstati.

“Za one koji ne znaju podsjećanje da ima neko veći i jači od svih nas ko sve prati i gleda i ko će jednoga dana reći što i kako treba”, dodao je on.

5 Comments
 1. Rade komentariše

  Hoće svakih izbora po -10%, ako nastave sa ovakvom politikom-

  3
  7
 2. E viva komentariše

  A hoce,kako nece..isti kao sto ces I ti ,svaki dan biti ave mladji, 😂😂😂😂😂

 3. kuca komentariše

  Politikom podrske Krivokapicu sigurno necete jacati.Svi osim vas izgleda znaju da su i Demokrate i URA i Krivokapic antisrpska koalicija a vi ste im jedina brana na njihovom putu.Jedino sto zalosti je broj Srba koji glasaju za njih i misle da su pametni.

  3
  3
 4. Ivi komentariše

  Trebalo bi da miču ove što su MILIVOJA ostavili. Zabijaju Vam nož u ledja. Neka idu u RIM koaliciju(MIR)

 5. Džonatan Livingston komentariše

  Ta koalicija je bez podrške Zdravka izgubila 30% svojih glasača. Sa 18000 na 12000. 6000 manje je trećina. To govori da bi na parlamentarnim izborima demohrišćanska stranka Zdravkova bila ozbiljan igrač. Jer su samo neformalnom podrškom skrenuli taj broj birača. Ovo je suština

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.