PatriJote i predstavnici, delegati

0

 Piše: Saša Dr.Đurović

Da relaxiramo malo ovu situaciju sa uhićenjima patriota, domoljuba, najžešćih patriJota. Ima tome već uhičuju se ISKLJUČIVO, kako veli restl iz dps-a, oni koji su za Crnu Goru. I ima pravo, restl taj. Orali su za privatnu državu, radili, zemali crno ispod nokata, od države! Vlastite. E to je patriJotizam! BRE. More BRE. More Broć!

A šta sam ja uradio za Crnu Goru? Centa jednog nijesam ukrao, sram me bilo! Neka ja, nego niko mi iz porodice. Sram nas bilo, što nijesmo lupeži! BRE! Kakvi smo mi to Crnogorci!? A MEleone su neki zemali. Pa da su makar pametni bili, obrazovani, pa da kazes, ‘ajde, zapalo ga nema mjeru, učen al gladno to bilo.. No sve gola goveda! Poput onih iz Roćenovog Rasova. Kako sam svojedobno reče! Milanče. Rockey.

Onaj jedan častio majku par mEleona. Pravi patriJota! Koga da časti mEleon, dva, ako ne kevu?! Što rekli braća Srbi.

Ali meni, osobno, je najjača ona gospoJa iz plantaža. A koja je ono kraljica, eneeeeeeee. Ne bih joj produžio pritvor no mandat! Zemala ona i šakom i kapom al bez grimase na licu. Nema stida, griže savjesti, ma kakvi. E to VI je odnos Sprema države kakva je ova, privatna. Do skoro makar. E pa da VI kažem, što reko Joko ministar, umjesto da ste se ugledali na nju, i njoj slične, vi ste ih gledali kako zemaju i jeli na kašičicu. Sram vas BRE bilo! Kakve ste vi patriJote a ne znate centa od domovine ukras’! Sram VE bilo! Po difoltu! Što rekla daliborka.

No, došao vakat na naplatu kao obično što dođe.

Neću hvalit pretjerano te iz tužulastva  jer oni su bili primorani da hapse. Od strane koga? Najavio sam odavno. Ne bili pratit nastavu. Ali ok je, slušaU, sarađivaU. A blitva je obećavao, vodio na večere, davao pare, pa ukoliko sastanak mine, on namigne jaranima i pomisli -kakve su ovo inostrane ovce, sve ih odradih- E pa neće bit’ tako, vlasniče ničije kuće, sa adresom u šumi, za malo. SpremaU ti čast. Čokoladu. Emtelovu. MlEčnu. KaaažU da je, Mađarica..

Sve im diraj u džepove nemoj.

A ti turio ruku po navici. Razbiram. Al đe njima da turiš inside?

A vele novine i da Katna neće da zema ‘ranu. Neće da ije, samo vodu pije. Rekao sam, časti mi moje, ima ih koji znaU -od katne će se o jadu zabavit. I neće on zalagat’ bez kastiga! Neđe mi ga je i žao, jer on je jadan mentalno specifičan, a nije izvorno loš. No eto, samo je radio svoj posao. Za državu. Privatnu. A to košta.. MLogo..

Htjedoh reć da onomad gledah basket, Zvezda : SCD veli komentator -Prvo poluvirjeme je završeno vođstvom NAŠEG predstavnika!? Okle on zna ko je moj predstavnik-? Bleji u pasulj? Ili mi zna tradiciju obiteljsku. Da otac ima člansku kartu SD Crvena Zvezda od 61. Pa pomislih okle ta rtcg budala zna ko su moji predstavnici? Ne znam ko je bi komentator ne poznah glas ali znam da nije đokica. Pozn’o bi gaaa meeeđ ‘iljadu žeeena.. Adaptivan svakoj vlasti. Glas.. 4 glasa 1 bizmis, je l’ tako bi? Đe se oni đedoše? ONI fini bračni par brkova, milovijeg telektualaca. I još masu takvijeg ?! Sad kad nema bizMisa. OdmaraU? Ili slušaU hit Srbina CG porijekla Olivera Mandica-kada vidim oči tvoje tresu mi se gaće moje- Ima dio i na engleskom. Oliver jezik jedan zna makar. Ovi znaU samo nemušti. Elem, rtcg Raonića na odgovornost da objasni okle mu spiker zna ko je čiji predstavnik a rezultati popisa nijesu obavljeni, niti će skoro.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.