Partizan prodaje Sadika, Klub Briž nudi 7.500.000 evra, problem je isplata

Partizan prodaje Sadika, Klub Briž nudi 7.500.000 evra, problem je isplata

Nema evropskog fudbala za Partizan, moglo bi da ga bude za Umara Sadika. Posle eliminacije od Šarlroe, crno-beli su ubrzali rad na transferu Nigerijca i kako sad stvari stoje 23-godišnji špic napustiće Beograd do 5. oktobra kad se zatvara fudbalska pijaca na teritoriji Starog kontinenta.

Ako se kockice slože, naredna destinacija Sadika biće Belgija. Postoje šanse da tamo gde je odigrao poslednji međunarodni meč u dresu kluba iz Humske upiše prvi u Ligi šampiona, jer ga zove – Klub Briž.

Mada će mnogi pomisliti da je zapao za oko ljudima iz tabora belgijskog prvaka u četvrtak, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, istina je da interes postoji još od završetka minule sezone, pogotovo posle polufinala Kupa Srbije, kad je Afrikanac bio najbolji akter meča sa Crvenom zvezdom.

Proradile su tad veze na relaciji Briž-Beograd, međutim, dok je Partizan držao cenu od 15.000.000 evra, na stadionu „Žan Brajdel“ su znali da nemaju šanse. Kako je vreme prolazilo, a interesovanje klubova poput Rena, Lila i Sosijedada jenjavalo, jer niko nije mogao da ispuni zahteve čelnika Parnog valjka, akcije Klub Briža su rasle.

Sve vreme su Belgijanci govorili kako mogu da plate oko 7.000.000 evra, eventualno malo više, da bi u direktnoj komunikaciji sa crno-belima saopštili kako su voljni da izdvoje 7.500.000 evra za potpis momka iz Kadune.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *