Partizan fenomenalan za treću pobjedu u nizu

Partizan fenomenalan za treću pobjedu u nizu

Kakve tri pobjede je vezao Partizan! Parni valjak radi ono što mu je u opisu posla. Melje na svim frontovima. Večeras mu je na put stao Trento, a Partizan je protivnika stavio u džep rezultatom 83:58 i tako napravio jako važan brejk!

Sa ovom pobedom je Partizan odrškrinuo vrata prolaska TOP 16 faze posle onako ubedljive pobjede nad Virtusom. Osjeća se miris četvrtfinala, ali ne treba žuriti jer do toga je i dalje dugačak put.

Istaknimo i da se Novica Veličković na ovoj utakmici izjednačio sa Petrom Božićem po broju odigranih utakmica u dresu Partizana (471), a saigrači su se potrudili da mu podare pobedu na poklon. Utisak je da Trento ne bi imao šanse da se igralo još dva dana.

Partizan je večeras odigrao perfektan duel, bilo je i grešaka, naravno, ali su crno-beli gradili prednost tu do 20 razlike i konstantno se držali na sigurnoj udaljenosti. Šut je ponovo funkcionisao kako treba, odbrana je funkcionisala, a kada je tako onda protivnici Partizana nemaju previše šansi.

Redži Reding nije igrao na ovom meču jer se razbolio, a Mekadu je debitovao i to u prvom napadu pogodio uz faul i najavio da će biti pojačanje. Sa ovakvom igrom Partizan ne mora da brine u nastavku sezone. Momentum je vrhunski za Trinkijerijev sastav.

Svaki igrač Partizana se upisao u listu strijelaca u Trentu. Prednjačili su Zagorac i Pejdž sa po 11 datih poena.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *