Pajović pucao na poznanike?

0

Danilovgrađani Danilo Spasojević i Petar Domazetović povrijeđeni su prije dvije noći u pucnjavi u Spužu.

Prema nezvaničnim podacima “Vijesti”, na njih je, nakon kraće prepirke sa Borislavom Brajovićem, iz lovačke puške pucao Veselin Pajović.

Iz Uprave policije nijesu se oglašavali povodom tog događaja, niti odgovorili “Vijestima” na pitanja da li je Pajovič uhapšen.

“Vijesti” saznaju da su Spasojević, Domazetović, Brajović, Danilo Đuričković, Luka Milutinović, Jovan Raspopović, Petar Dragović, Miloš Burić i Bojan Raičković preksinoć oko 22 sata, nakon utakmice, sjeli nadomak terena za mali fudbal, na Željezničkoj stanici u Spužu.

Tada je, ispričali su neki od njih u policiji, došao Pajović koji se javio “samo trojici momaka iz društva”, zbog čega ga je Brajović opomenuo da nije u redu da se javlja pojedinicima, iako se svi znaju.

“Počeo je da ga vrijeđa, govori mu – ‘Šta imaš ti da mi pričaš, jednom sam te tukao i opet ću’… Držao je ruku u torbici i rekao mu – ‘Dođi, pi**o’. Brajović mu je rekao da ne želi da se tuče i da ga ni nakon prve svađe nije prijavio policiji, a onda mu je Pajović opsovao oca koji je preminuo… Onda se (Pajović) obratio svima nama i rekao nam – ‘Pobiću vas sve’. Dok je trajao verbalni sukob došao je njegov brat Vlado Pajović i još jedno vozilo u kom su bile neke osobe”, ispričao je Spasojević policiji.

Gotovo identična je izjava Đuričkovića.

Obojica su ispričala i da je Veselin Pajović nakon toga potrčao ka kući koja je udaljena stotinjak metara, a da su oni ostali da sjede, misleći da se rasprava završila.

“Odjednom sam čuo kako neartikulisano viče, a glas je bio sve bliži. Nedugo zatim čuo sam pucanj”, rekao je Đuričković.

Spasojević je ispričao isto, objašnjavajući da se okrenuo kad je čuo pucanj i osjetio da su ga zrna pogodila iznad oka, u leđa i potkoljenicu.

“Potrčao sam do svog vozila i pošao do kafića ‘Alata’. Tu sam vidio da krvarim i sačekao Brajovića i Domazetovića, a onda smo se dogovorili da ne prijavljujemo Pajovića. U tom trenutku došao je Veselinov otac, Miodrag – Rakica Pajović i ponudio mi novac da ne prijavljujem njegovog sina, a onda je došla i policija. Pajoviću sam rekao da ne želim da razgovaram sa njim, a policiji da nije ništa bilo, ali smo kasnije ipak odlučili da prijavimo sve”, piše u Spasojevićevoj izjavi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.