Ovako se sinoć slavilo u Nikšiću: Spektakl pod Trebjesom u čast velike pobjede (FOTO/VIDEO)

1

Nakon istorijske pobjede nad Demokratskom partijom socijalista u avgustu prošle godine, juče je gubitnički niz Mila Đukanovića potvrđen i na izborima u Nikšiću.

Uveče je na ulicama Nikšića napravljena prava fešta, i niko nije mogao da spriječi građane da izađu i iskažu svoju sreću konačnim padom DPS-a.

Gradom su se vijorile trobojke, sijale baklje i vatrometi, a sa zvučnika se čule gusle i patriotske pjesme, kao i povici protiv Đukanovićevog režima.

CeMI je objavio podatke na osnovu sto odsto obrađenih glasova, po kojima je “Evropski tim za Nikšić”, čiju okosnicu čini DPS, osvojio 40.4 odsto glasova, odnosno 18 mandata.

Koaliciju “Za budućnost Nikšića” podržalo je 25.9 odsto birača (11 mandata), “Mir je naša nacija” 23.2 (10), “Crno na bijelo” 4.5 (jedan mandat), Narodni pokret 3.3 (jedan mandat). SDP je ispod cenzusa sa 2.6 odsto glasova.

Na osnovu ovih podataka Koalicija Za budućnost Nikšića i Mir je naša nacija, mogu samostalno da formiraju vlast u Nikšiću.

Izborni dan protekao je u relativno mirnoj atmosferi, ali je zabilježeno i nekoliko neregularnosti, što svakako neće uticati na izborni rezultat.

 

Izvor FOTO/VIDEO: NOVOSTI, CG NEWS

 

 

 

1 Comment
  1. Dragan komentariše

    JEDINI VI JE PUT EU AKO HOCETE DA IZADJETE IZ SIROMASTVA I BEDE
    a vi dizite tri prsta koliko god hocete , samo EU vi nece dati jednog dana pomoc ako trazite Srb i Rus nego cete biti Bombardirani

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.