Mladen Mikijelj

Ova tri znaka očekuje fantastično ljeto

0

Ukoliko vjerujete astrologiji, a rođeni ste u znaku Bika, Ribe ili Blizanca, pred vama je veoma uzbudljiv period.

Naime, astrolozi kažu da će ova tri znaka horoskopa konačno ponovo pronaći sreću tokom ljeta.

Bik

Bik je možda bio u maloj kolotečini prethodnih mjeseci, ali to će se promijeniti. Sa ljetom dolazi nova lakoća i radost u život Bika. Otvoriće se nove mogućnosti i prilike, bilo u profesionalnoj ili privatnoj sferi. Bik treba da bude otvoren za promjene i voljan da istražuje nove puteve. Sreća često leži tamo gde je najmanje očekujete.

Ribe

Ribe su se posljednjih mjeseci osećale pomalo izgubljenima, ali im ljeto donosi novi pravac. Tokom ljeta Ribe bi trebalo da se oslone na svoju intuiciju i da prate svoje srce. U njihove živote bi mogle da dođu nove veze, bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili poslu. Važno je biti spreman za nove stvari, a ljeto će ribama pružiti priliku da ponovo zarone u svoju sreću.

Blizanci

Proteklih mjeseci Blizanci su se, možda, osjećali kao da im nešto nedostaje. Ljeto će im pružiti priliku da otkriju nova interesovanja i hobije. Blizanci treba da se oslone na svoje komunikacijske vještine i da aktivno prilaze drugim ljudima. Mogla bi se pojaviti nova prijateljstva i Blizanci će se osjećati kao da su konačno ponovo puni radosti u životu. Ljeto će Blizancima pružiti priliku da ponovo otkriju sebe i pronađu sreću, piše Najžena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.