Mladen Mikijelj

Otvara se filijala MUP-a u Petrovcu: Pošta ustupa prostor od 70 kvadrata

0

dokumentacije u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar Danilo Šaranović i izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković potpisali su Memorandum o saradnji, kojim se stvaraju uslovi za otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu.

Kako je saopšteno iz MUP-a, Memorandumom je predviđeno da Pošta Crne Gore ustupi Ministarstvu unutrašnjih poslova prostor od 70 metara kvadratnih, u okviru svoje poslovnice u Petrovcu, na trajno korišćenje.

Ministarstvo se obavezalo da za potrebe otvaranja filijale preduzme sve neophodne aktivnosti u pogledu adaptacije prostora i obezbjeđivanja sredstava za ovu namjenu.

– Šaranović i Đurašković izrazili su zadovoljstvo zbog postignutog dogovora, uvjereni da će otvaranje filijale Ministarstva značajno olakšati pristup uslugama koje pruža MUP, ne samo građankama i građanima Petrovca, već i brojnim turistima koji posjećuju taj dio crnogorske obale. Istovremeno se preduzimaju aktivnosti i na finalizaciji stvaranja adekvatnih uslova za rad MUP-a i u opštini Gusinje – navodi se u saopštenju, u kojem se dodaje da ministarstvo na ovaj način aktivno jača kapacitete u brojnim segmentima rada, što će se nastaviti i u narednom periodu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.