Otović: Naši napori će se isplatiti- spasićemo turističku sezonu!

1

Nosilac liste koalicije “Za budućnostHerceg Novog i Boke” za predstojeće lokalne izbore Ivan Otović poručuje da će se napori te koalicije isplatiti i da će se turistička sezona spasiti.

“Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke ulaže velike napore da sledeću turističku sezonu učinimo boljom. Svjesni smo činjenice da razvoj Herceg Novog i životni standard naših sugrađana zavisi od turizma. Zato nas raduje činjenica da su dvije velike turističke agencije iz Beograda, Kon Tiki i Blue Travel, najavile povoljne turističke aranžmane za Herceg Novi i Boku. To pokazuje da su se naši napori već isplatili”, istakao je on.

 

Kako Otović navodi oni se zalažu za odnose sa bratskim zemljama, sa zemljama odakle dolazi gro naših turista, sa zemljama sa kojima smo istorijski, prijateljski i kulturno povezani.

“Mi znamo tačno ko smo i šta smo i nećemo nikada zaboraviti ono što nas povezuje. Zato koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke je ta koalicija koja gradi mostove, koja je spremna na saradnju sa svima onima koji u nama vide partnere. Mi nismo ti koji pristaju na ucjene, mi nismo ti koji želimo da se svađamo, mi radimo na dobrobit našeg grada. Svjesni smo da je neophodno raditi na daljem unapređenju odnosa, pogotovo sa onim državama sa kojima smo najbliži. Zato u narednom periodu ćemo pokrenuti niz aktivnosti koje će pozicionirati Herceg Novi popularnu turističku destinaciju, i u Republici Srbiji i u Republici Srpskoj, kao i u Ruskoj federaciji. Pozivamo sve Novljanke i Novljane da nam se priključe, da zajedno sa nama rade na tome da Herceg Novi postane prepoznatljiva turistička destinacija, grad u koji će dolaziti turisti tokom čitave godine, da zajedničkim radom produžimo turističku sezonu, da poboljšamo našu ponudu, da se u našem gradu svi osjećaju prijatno. Mi smo ti koji imamo i znanje i želju i prije svega spremnost da neke stvari promijenimo, i vjerujemo da ćete 9. maja svoje povjerenje dati nama, jer mi smo oni koji rade. Mi ne obećavamo ono što ne možemo da ostvarimo”, zaključuje on u svom saopštenju.

1 Comment
  1. MIKI komentariše

    SRBI ZA SRBE, SVI ZA SRBSKU BOKU, SVI ZBHN.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.