Otkazao planirani odlazak u Beograd: Aca izviždali navijači, Milo izbjegao blamažu

0

Lider DPS-a Milo Đukanović planirao je odlazak u Beograd na košarkašku utakmicu Crvena Zvezda-Budućnost, ali je odustao od te namjere, kada je procijenjeno da neće prijateljski biti dočekan u hali Pionir, potvrđeno je Borbi. Đukanović nije želeo da doživi fijasko par dana pred predsjedničke izbore. U Beogradu je na utakmici bio njegov brat Aco Đukanović, kao gost Budućnosti i prošao je veoma neslavno. Njemu su navijači pogrdno skandirali i vrijeđali ga tokom utakmice, pa je bio prinuđen da ranije napusti meč.
“Planirano je bilo da i Milo Đukanović prisustvuje utakmici, kako bi poslao poruku da je on u Beogradu dobrodošao. Međutim, procijenjeno je da bi lider DPS-a bio izviždan u Pioniru, pa se odustalo od ideja da on tamo ide”, kazao je naš sagovornik.
Prema našim saznanjima, Đukanović će prisustvovati košarkaškim mečevima u Morači u petak i subotu veče, tokom predizborne tišine. Planirano je da mu navijači “spontanmo” prirede topao doček, što će biti još jedna zloupotreba sportskih priredbi u političke svrhe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.