Otac ubijenog Andrije Gazivode: U koji klan će mene sjutra staviti ako osvetim sina

0

Najveći grijeh nedavno ubijenog Andrije Gazivode (30) je taj što se družio sa “dva momka koji su imali problem” i što je majku jednog od njih – Vukana Vujačića, odvezao na Kosovo da vidi sina.

To je “Vijestima” rekao njegov otac Vaso Gazivoda.

“Istina je, to sva policija crnogorska zna i ja to ne krijem, on (Andrija) se kao momak družio sa neka dva momka koji su imali problem. Njegov je najveći grijeh… što je sjeo majku jednog od tih momaka i poveo je na Kosovo da vidi svog sina i morao je zbog toga da pogine i da bude ubijen”, rekao je Vaso Gazivoda.

“Ko će sjutra mene, i u koji klan da stavi ako krenem da vratim Dukađinijev zakon… možda neću biti živ, ali da vidim u koji klan će da me postave… Ja mojeg Andriju ne mogu vratiti, a ni preboljeti”, kazao je.

Tridesetogodišnji Cetinjanin ubijen je 17. februara ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra “Lovćen” u prijestonici.

Šef cetinjske policije Igor Popović saopštio je u tamošnjem parlamentu da su ubistva Gazivode i Cetinjanina Petra Muhadinovića (51) posljedica sukoba organizovanih kriminalnih grupa.

Dan kasnije demantovao ga je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.