Otac Dragan Stanišić: Srbi iz DF-a su se na litijama uključili maksimalno, Demokrate su bile rezervisane, a profesori su stidljivo molili vlast da ima razumijevanja!

5

Srbi iz DF-a su dali maksimalan doprinos litijama i zato su na izborima sa svojim nosiocem liste dobili najviše mandat da utiču u Skupštini i Vladi Crne Gore, izjavio je protojerej-stavrofor Dragan Stanišić.

On se prisjeća da su Demokrate i URA bili rezervisani toko litije svetog Vasilija Ostroškog, dok su profesori Univerziteta Crne Gore litije pozdravljali stidljivo moleći vlast da ima razumijevanja.

-Sjećam se tokom litija Sv. Vasilija Ostroškog nije bilo otvorene podrške URE, a Demokrate su bili rezervisani. Profesori Univerziteta Crne Gore su na samom kraju imali čini mi se dva obraćanja u smislu da je najveća svetinja Crne Gore, a litije su pozdravljali stidljivo moleći vlast da ima razumijevanja. Srbi iz Fronta su se na litijama uključili maksimalno. Zato su na izborima sa svojim nosiocem liste dobili najviše mandat da utiču u Skupštini i Vladi Crne Gore. Koliko je ko danas zahvalan našim litijama od novih konstituenata vlasti neka prikaže na RTCG-u-poručio je Stanišić.

5 Comments
 1. Veljo komentariše

  Svaka cast ocu Draganu velikom svesteniku i Srbinu. On je pravi uzor kakav svestenik patriota treba da bude za razliku od izdajnika fra Gojka Perovica, Balabana, Obrena Jovanovica i ostalih separatista.

 2. Djujic komentariše

  Opet delite srbe!Sram vas bilo,mislio sam da samo vucic to radi.

  1. Serdar komentariše

   Ne dijele se Srbi nego su se medju njima pojavili separatisti. Otac Dragan je pretrpio velike napade na Cetinju i zna o cemu prica.

 3. Ivi komentariše

  Tako je Stanišiću.

 4. Davor komentariše

  Kao onaj kosarkas Ivanovic Dok je bila najveca bitka za ocuvanje nase crkve nije se cuo
  Kad potpisa za ZVIJEZDU promjeni plocu
  Zato sve treba reci onako kako jeste
  Svaka cast za Strugara Brnovica trenera …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.