Orlandić raskinuo ugovor sa Madeirom

0

Petar Orlandić slobodan je u izboru novog kluba nakon što je raskinuo ugovor sa portugalskim drugoligašem Madeirom.
Korpulentni napadač prethodno je nosio dres Crvene zvezde koju je napustio prošlog ljeta. Dovodio se u vezu sa nekoliko klubova, ali nije uspio da realizuje transfer sve do kraja septembra, kada je dogovorio jednogodišnji ugovor sa Uniao Madeirom.
Ipak, već u zimskom prelaznom roku napustio je redove portugalskog drugoligaša čiji navijači će ga pamtiti po tri gola, od kojih je jedan bio spektakularan- makazicama.
“Kada sam otišao sa Marakane, dugo sam čekao klub koji će biti po mom ukusu. Bilo je kontakata, raznih opcija, ali izmakao mi je idealan transfer. Pojavila se opcija da na godinu 26. septembra potpišem saradnju sa Uniao Madeirom. Dogovorio sam se ljudima iz kluba da mi na zimu neće praviti problem da promijenim sredinu, u slučaju da dobijem bolje uslove. Još nijesam našao novi angažman, ali više nijesam član portugalske ekipe.”, rekao je Orlandić. Orlandić je i sada interesantan brojnim klubovima među kojima ima i crnogorskih prvoligaša, ali ne žuri sa izborom.
“Ima poziva iz raznih zemalja. Ne žurim, imam još vremena da razmislim šta je najbolje za mene u ovom trenutku. Vjerujem da ću u novom timu igrati u dobroj formi i davati golove”, zaključio je dvadesetsedmogodišnji Podgoričanin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.