Optužuju vlast za skrnavljenje spomenika: DPS, Vuković i Bošković crtaju mete većini građana Nikšića

4

Društvenim mrežama kruži snimak necivilizacijskog čina, na kome se vidi jedna, za sada, nepoznata muška osoba kako urinira po spomeniku narodnog heroja Ljuba Čupića u Nikšiću.

Ovaj vandalski čin dogodio se sinoć na glavnom nikšićkom trgu. Ono što je takođe indikativno na ovom snimku, je i ko snima, ovakav gnusni čin.

Međutim, ono što je usledilo od strane gradonačelnika Podgorice, je skandalozno upiranje prstom u većinu Nikšićana, jer Vuković je ni manje ni više, nego za ovakav primitivni i gnusan čin optužio kako je rekao „Oprosti nam Ljubo, i ovoj fukari, i onima koji su za ovo glasali, i nama koji smo ovo dozvolili“.

Vukovićevu „zadatu matricu“ nastavlja i opštinski odbor Demokratske partije u Nikšiću, koji takođe, već proročki znaju ko je kriv za ovaj gnusni čin.

DPS Nikšić: Vlast, koja veliča ubice Ljuba Čupića, inspirator je skaradnog čina skrnavljenja njegovog spomenika

Iz Demokratske partije socijalista Nikšića najsnažnije su osudili sramno skrnavljenje spomenika Ljubu Čupiću, i zahtijevaju od nadležnih organa da što prije privede pravdi i adekvatno kazne, osobu koja je juče posramila cio Nikšić ali i Crnu Goru.

“Uriniranje po spomeniku heroja koji je simbol borbe protiv fašizma i otpora, samo je posljednji čin u nizu pokušaja da se slobodarski i prkosni Nikšić, grad kulture i boema, svede na provincijalnu četničku kasabu i simbol primitivizma”, navode u saopštenju.

Iz DPS Nikšić tvrde da nedavno su svjedočili, kako predsjednik Opštine i njegova kamarila pjevaju pjesme u čast ubica Ljuba Čupića, četnika i izdajnika.

“Zato je jasno da je aktuelna vlast, koja baštini vrijednosti poražene ideologije, pravi inspirator ovog skaradnog čina koji se sinoć desio u našem gradu. Podjednako je odgovoran i Marko Kovaćević, kao prvi novočetnik ovog grada, kao i oni iz URA i Demokrata, koji su digli ruke da Nikšić dobije ovakvu vlast. Svi oni obrukali su Nikšić u jednakoj mjeri, kao i ovaj primitivni nesretnik sa snimka koji je zgrozio Crnu Goru i region”, zaključuju u saopštenju.

Oglasio se i bivši ministar više resora, da takođe još jednom „presudi“ ko je kriv.

Vuković i nikšićki odbor DPS, Predrag Bošković, su čini se „već pronašli krivca“, a neko bi „zlonamjeran“ mogao reći, da je ovo još jedna u nizu DPS podvala, posebno ako se ima u vidu, da je neko sa pristojne udaljenosti prigodno snimio ovaj primitivizam.

(In4s)

4 Comments
 1. alf komentariše

  A gdje je policija i Sekulovic?Ni ovo nece hapsiti ?Da je neko ko nije u DPS-u ovo uradio Bog ga ne bi izvuko iz zatvora.

 2. Gvozden komentariše

  Dajte ime tog “junaka” pa cemo na osnovu genetskog koda znati iz koje je jazbine ispilio.
  Fukaru, bez velike filozofije, 2.mj.u corku.

  1. Komadant komentariše

   Malo popio covjek pa se sklonio sa brisanog prostora

 3. Stremljenje komentariše

  Govna cetnicka pa jeste li vi pisali ili mi. Nema toga Ostrava i Amfilohija koji Moze oprati vasu necovjecnost primitivci litijasi. Ovo je vase ogledalo, ono sto vi mislite a jedna budala vasa je bila dovoljna splacina i da ti uradi.

  6
  5
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.