Opasno igranje sa trofejnim sportom: Zvezda se vratila na parket, Partizan nije

0

Opasno igranje sa trofejnim srpskim sportom. Iako je prvo objavljeno da će druga utakmica finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde biti nastavljena sjutra, odluka je promijenjena.

Kada je utakmica bila prekinuta, ekipe otišle u svlačionice, a Beogradska arena ispražnjena, jedan tim otišao je kućama, a drugi se vratio na teren i čekao…

U trenutku kada su košarkaši Partizana napuštali jedan po jedan „Beogradsku arenu“ i odlazili kućama, negdje oko 22.30, crveno-bijeli se u opremi vratili na teren i čekali.

Među prvima iz dvorane otišao je Aleksa Avramović, a potom za njim i Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz i ostali…

U međuvremenu, na terenu su se pojavile i sudije, kada je postalo jasno da bi utakmica trebalo da bude nastavljena večeras (iako je bilo različitih interpretacija u trenutku kada su sudije obustavile igru).

Očigledno je direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin u dogovoru sa delegatom utakmice Srđanom Stojanovićem donio odluku da mečćć bude nastavljen iste večeri, a ne u četvrtak. Prema propozicijama, u slučaju prekida, timovi imaju 15 minuta da se pojave na terenu kada ih sudije pozovu, prije nego što utakmica definitivno bude proglašena prekinutom.

Minut-dva prije nego što je predviđeno vrijeme za čekanje protivnika isteklo, petorka crveno-bijelih se skinula u dresove i pojavila na centru pred podbacivanje.

Pod novim okolnostima pravila nalažu da se titula dodijeli Crvenoj zvezdi.

Bez obzira na ishod, sve viđeno je opasno igranje sa trofejnim srpskim sportom.

Inače, prije nego što su napustili dvoranu, najvatrenije pristalice Partizana tražile su od trenera Željka Obradovića i ekipe da ne igraju utakmicu pred praznim tribinama.

Meč je prekinut nakon što su grobari vređali kćerke i supruge košarkaša Crvene zvezde i predsjednika kluba Nebojše Čovića.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.