Omerović i Dizdarević privedeni zbog napada na Sadikovića

13

Bjelopoljska policija je sinoć uhapsila Nermina Omerovića (21) i Edina Dizdarevića (18), obojica iz Bijelog Polja zbog napada novinara Televizije Vijesti Seada Sadikovića. Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje i u zakonskom roku biće privedeni nadležnom državnom tužiocu. Motiv napada za sada nije saopšten.

“Sinoć nešto poslije 20 časova, dok je trajala organizovana auto – kolona, u ulici 3. januara došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom. Policija je na licu mjesta zatekla novinara Sadikovića koji je imao vidiljive povrede. Nakon
date izjave u službenim prostorijama policije on je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći”, saopštila je Uprava policije.

Preduzetim aktivnostima brzo su pronađeni akteri tuče koji su privedeni u službene prostorije.

Sumnja se da su Omerović i Dizdarević iz auto kolone upućivale uvrjedljive riječi Sadikoviću i da su nakon toga izašle iz vozila.

“Nakon toga je, po kazivanju i novinara i učesnika auto kolone došlo do međusobne prepirke nakon čega su osimnjičeni napali novinara nanoseći mu lakše tjelesne povrede”, navodi policija.

Policija preduzima dalje mjere i radnje u cilju identifikacije svih lica i rasvjetljavanju cjelokupnog događaja.

Napad na Sadikovića osudili su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Zdravko Krivokapić, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministri, političke partije i nevladin sektor.

Izvor: Vijesti

13 Comments
 1. kuca komentariše

  Pa zar nije trebalo prvo covjeeku pruziti ljekarsku pomoc a onda da da izjavu?

  12
  1
  1. Realan komentariše

   OVOG MOMENTA VIDJEH SNIMAK BA INSTAGRAM PROFILU ,, CG PORIJEKLO MOJE,, KAKO SADIKOVIC PRELAZI ULICU SA CG ZASTAVOM SKORO TRCECI,DOK SE JASNO CUJE ZENSKI KAKO MU GOVORI :,, alo vrati mi to,, MEDJUTIM ON SE UDALJAVA SA ZASTAVOM KA GRADSKOJ APOTECI ,DOK ZA NJIM TRCI GRUPA MLADJIH LJUDI. STA JE PRETHODILO OCIGLEDNOM CINU OTIMANJA DRZAVNE ZASTAVE OD STRANE NOVINARA ZNA ON I OSTALI AKTERI.SVAKAKO OSUDJUJEM OVAJ NAPAD I OCEKUJEM DA SE NEPRISTRASNO RASVIJETLI DO KRAJA.

   4
   2
 2. Gaeta 2021 komentariše

  Ko to sinoć, ko to sinoć,
  Bijelim Poljem prođe?
  Nermin&Edin, Nermin&Edin,
  komitske im vođe.

  17
  2
 3. Ja komentariše

  A ovaj dotični napali ga muslimani i bili ga crnogirskim zastavama a on u iujavi kaže napadali su mene i “balafurdija srpska” a nerele za ove balafurdija moja muslimanska.a laže pička da je njega nedaj bože napao neki srbin iz kolone koja budala bi mogla pomisliti da on to nebi objavio musliman podmukli.evo ako je njega bilo koji srbin napao ja ću da ležim zatvor,ni njega ni bilo kojeg muslimana.pička lažovska.a sam kaže da je srpskim auto litijama pokazivao 2 prsta ,zašto je to radio bez da provocira.njega niko lično sigurno nije provocirao iz svih auta su 3 prsta ,a to pto on kao svaki musliman mrzi 3 orsta i onda noš provocira nije ni čudo da je dobio batine.inače je izuzetno bezobrazan i arogantan,sa mnogom mukom naroda se posprdao .pravi intervju sa nekim mučenikom i posprda se sa istim cio .slina od čoveka kad ga i njegovi nevole.ave jasno

  13
  1
 4. Ja komentariše

  Ostah nedorečen bojkotujte tv VIJESTI I RTCG

  16
 5. Ivi komentariše

  A što te to čudi, kad Vijesti tancaju kako oće DRPS. Ti si jedan u nizu, mogu ih dobaviti. Pogledaj u svoju kuću…. odakle ti šipka puca.

 6. Ivi komentariše

  Sad će OTMICE, a zatim UBISTVA…. De ža vi, ovi sistemi su pogodni za to. OTMICE!

 7. Darko komentariše

  A mrs stoko jedna ,,, sta ko divlji medvjedi , seru po ljudima i laju na drzavu pa kad dobiju po guzici placu i lele przva novinara ,,,,, sto se niste pitsli za nevine koje ih je ovaj gad godinama provlacio kroz glib i blato
  Neka radi i pazi da nevini ne strada !!!
  Fukara podmukla

 8. Analiticar Dnevnik 2 RTCG. komentariše

  Ko to sinoć, ko to sinoć,
  Bijelim Poljem prođe?
  Nermin&Edin, Nermin&Edin,
  komitske su vođe.

 9. Dzoni komentariše

  Sejo dobar novinar i dobar covjek

  2
  2
 10. Ivi komentariše

  Šuković pokazuje isečene snimke, žalosno koliko su ljudi glupi. ISJEČENE, i za to ih tuži. Bijednici, napad najstrašniji je bio.

  1. PrDiKej komentariše

   Misliš ŠuPković? Onaj izrod?

 11. E viva komentariše

  Ako si cupao zastavu trebali su jos da ti daju po toj glavudzi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.