Od Bijelog orla do NATO vrapca: Boga i Svetog Vasilija još niko nije pobijedio!

1

Da je konvertitstvo kojim slučajem olimpijska disciplina uopšte nemamo dilemu da bi Predrag Bošković, mimo svake konkurencije, donio prvu medalju Crnoj Gori, i to zlatnu.

Detaljnim uvidom u mračne stranice crnogorske istorije, uključujući i rimsko dukljanski period, teško da bi se mogla naći opskurnija i prevrtljivijija kreatura nego što je to crnogorski ministar odbrane Bošković. Od nekadašnjeg Bijelog orla do NATO vrapca, posilnog Danice Drašković, žbira Milana Roćena iz vremena državne zajednice, ličnog ministra Aca Đukanovića, doživotne maskote ŽRK “Budućnost”, Predrag Bošković mukotrpno i u kontinuitetu izaziva prezir upisujući sebe u otpadnike sopstvenog naroda.

Valjda ohrabren zastavom NATO-a u pozadini, ovaj privatni ministar Aca Đukanovića, u svojim poznatim psihodjeličnim trenucima, nevaspitano, i kako to samo njemu dolikuje, ostrvio se na mitropolita Amfilohija i srpskog ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Upravo Boškovićev napad najbolje govori o panici na dvoru odlazećeg diktatora kojem se po čitav dan priviđaju hibridne prijetnje u formi veličanstvenih litija i trobojki koje su ovih nedelja osvetlale obraz većinskoj i nepokornoj Crnoj Gori. Zato vođeni molitvenim i bratskim pobudama imamo obavezu, da bez obzira na sve pobrojane izopačenosti ministra Boškovića, istog pozovemo da razmišlja o spasenju duše, jer su zemaljska blaga trošna i prolazna, a jedino je večno carstvo nebesko.

A posebno Predrag Bošković ima obavezu da razmišlja o spasenju duše svoje jer je nosilac ordena Svetog Save Drugog stepena. Podsjećamo grešnog i izopštenog iz pravoslavlja Predraga Boškovića, da ga je kao nekadašnjeg direktora Rudnika uglja, lično odlikovao vladika mileševski Filaret zbog doprinosa izgradnji hrama. I umjesto da bude sa vjerujućim narodom, kako to i dolikuje nosiocu ordena Svetog Save, i da brani duhovno nasljeđe našeg prvog arhiepiskopa, Predrag Bošković je odlučio da bude Alem Kurti, Albanac koji je divljački slomio i bacio krst sa crkve Svetog Ilije.

Tako danas ministar Bošković svojim napadima na mitropolita Amfilohija i Srbiju, ustvari nemoćno skače po stotinama hiljada građana koji brane svetinje, i zaslužuje da mu naša crkva oduzme orden Svetog Save, jer je nedostojan takve časti. U konačnom, Predrag Bošković treba da zna, iako ne želi da zna, da Boga i Svetog Vasilija još niko nije pobijedio, i da je taj rat unaprijed izgubljen.

Upravo zbog toga i pozivamo porukama samilosti i zabrinutosti ministra Boškovića, da se dok još nije kasno, odrekne Satane, i spasi dušu, ako je od nje išta ostalo.

Izvor: Nacionalist

1 Comment
  1. Prle komentariše

    A žena mu je mnogo poštena.

    5
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.