Obradović: Bićemo iznenađenje na beogradskim izborima

0

Koalicija Dveri-DJB je ustalasala javnost i biće veliko iznenađenje ovih izbora. Reakcije birača su pozitivne i javili su nam se mnogi koji do sada nisu imali za koga da glasaju, a sada su se pronašli u našem sloganu „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“.
Ovako za „Blic“ komentariše lider pokreta Dveri Boško Obradović najnovije reakcije javnosti, ali i istraživanje rejtinga stranaka i koalicija u Beogradu pred lokalne izbore.
“Istraživanja često služe za kreiranje javnog mnjenja i uticaj na birače prema projekciji SNS. Oni bi voleli da to bude tako, ali to neće biti tako. Ono što je važno jeste da se cenzus ne postavlja kao tema za predizbornu koaliciju Dveri-DJB, već samo dokle ćemo dobaciti. Pored nekoliko kolona vlasti i nekoliko opozicionih kolona koje sve potiču iz bivše vlasti DS-a, mi smo jedina nova i alternativna opcija na beogradskim izborima. Zato moraju da odvraćaju birače od nas, jer naš rezultat može nekontrolisano da eksplodira”, kazao je on.
Koalicija Dveri-DJB je, dodaje on, ustalasala javnost i biće veliko iznenađenje ovih izbora. “Reakcije birača su pozitivne i javili su nam se mnogi koji do sada nisu imali za koga da glasaju, a sada su se pronašli u našem sloganu – „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“. Siguran sam da su birači, naročito oni neopredeljeni, hteli da vide alternativu i da je tu potencijal naše liste pod brojem 7. Naši dosadašnji birači u Beogradu su zadovoljni što smo ukrupnili snage i što smo sada zajedno mnogo jača opozicija”, poručio je Obradović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.