Obračun u nikšićkom preduzeću Vodovod i kanalizacija: Pomoćnik direktor napao radnika?

0

Pomoćnik direktora nikšićkog preduzeća Vodovod i kanalizacija S.K. (55) navodno je napao radnika istog preduzeća, koji je morao potražiti medicinsku pomoć.

„Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 6. februara u 17.15 časova obaviještena od strane zaposlenog u Hitnoj službi u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem. U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli pomenuto oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije jenja bezbjednosti Nikšić“, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Kako su dodali, „sa njim je obavljen razgovor, o čemu je sačinjen zapisnik  o obavještenju prikupljenom od građanina“.

„Tom prilikom je ovo lice prijavilo da je ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora preduzeća S.K., na način što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik“, naveli su iz UP.

O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.