Objavljujemo Milov i Duškov vozni park: Sa dva milionska “majbaha” se odvezli na rođendan partije!

Objavljujemo Milov i Duškov vozni park: Sa dva milionska “majbaha” se odvezli na rođendan partije!

Predsjednik i premijer Crne Gore Milo Đukanović i Duško Marković na rođendan svoje partije otišli su luksuznim mercedesima, poznatim kao “majbah”, čija je, pojedinačna, vrijednost i do milion evra. Portal Borba je u više navrata pisao da njih dvojica posjeduju skupocjene majbahe, a nadležni su ćutali na tu informaciju. Borba ekskluzivno objavljuje fotografije Đukanovićevog i Markovićevog majbaha, dok u isto vrijeme država nema novca za naknade majkama sa troje i više djece.
“Majbah” Mila Đukanovića
Potvrdilo se tačnim pisanje našeg poratala da su Markovićevom majbahu dodijeljene civilne tablice PG HM 542, dok mercedes koji koristi Đukanović, ima registarske oznake PG HM 826.
Dva skupocjena automobila, nabavljena su prošle godine, preko firme “Ljetopis Automotiv”, a to toj nabavci svi i dalje ćute.

“Majbah” Duška Markovića
Samo tokom prošle godine, za kupovinu automobila i održavanje voznog parka, izdvojeno je oko četiri miliona evra. Poražavajuća činjenica je da je u prošloj godini za dječije dodatke isplaćeno tri i po miliona. Premijer Duško Marković je kazao da je ukidanjem naknada za majke sa troje i više djece uspostavljen sistem pravičnosti. S druge strane, sebi je, od narodnih para, kupio blindirani mercedes, koji košta i do milion evra. Očigledno, za majke i za bolesne nema para, a za Đukanovićeve i Markovićeve mercedese ima.

Related posts

10 Comments

 1. Sumaher

  Ocigledno da si ti nedje u pravu sto se teksta tice,i nikako ne podrzavam tu vrstu bahatosti,ali je isto tako ocigledno da si jedan jadni i bijedni novinarcic,koji ovako jadno zavrsava tekst,pa se pri tom kao autor clanka ni ne potpises,pa si uz to jos i toliko bijedno opozicionar da ti ne mozes da rasudjujes je li dan ili noc koliko si zadojen!

  1
  2
  Reply
  1. admin

   Autor tekst je sto se lako zakljucuje redakcija, al tesko to moze shvatiti neki plitak um. Nije vazno sto ovi lopovi na vlasti kradu i sto su uhvaceni u kradji nesto se tebi nije predstavio autor teksta i ostvi maticni broj. Zato ova gamad i vlada 30 godina.

   1
   1
   Reply
   1. Sumaher

    Hahahahha…popisam ti se i u pero i u portal i u tu tvoju “postenu” borbu za “vlast”…ima da vladamo jos 100 godina upravo zbog tebe (Vas) takvih kakvi ste,jadni i zalosni,grdni i nesretni!!! Imate svi pomracenje svijesti i komplekse evo 27 godina,nije ni cudo sto ste toliko izopaceni!!!

    1
    1
    Reply
  2. admin

   Ja nijesam pisao tekst, nemam veze sa portalom eto toliko o vašem znanju. Komentarišem isto kao i Vi, al očigledno vaša pamet ne doseže ovaj nivo komunikacije, jer ste sve pobrkali. Pozdrav

   Reply
  3. ANDRO

   I ŠTA HOĆEŠ S TIM DA KAŽEŠ? DA TREBA ŠTITITI BAHATOST, TEBE NE INTERESUJE KAKO JE POKRADEN OVAJ BIJEDNI NAROD. KAKO ONI GUZONJE VOZEAUTA OD MILION, TEBE INTERESUJE KAKO SE ZAVRŠAVA TEKST.TEBE INTERESUJE ČIRGINA GRAMATIKA

   Reply
  1. Sumaher

   Mister 0 kad budem sipao dodji da tj uspem,da ti malo komplekse izlijecim..ocigledno se vodis onim sto sipas u tu svoju tranju….

   Reply
 2. Mister No

  “sumaheru”,sigurno sad imas para,uzeo si 50€ za izbore pa se bahatis sa-majstore sipaj mi za 10€,ali plina ocu do Budve da vidim kako trose ovi sto imaju. Pozdrav bidonu(ali prazni)

  Reply
 3. Svaka cast pravom Sumaheru

  Sumaheru, budalice jedna mala ! Hehehe

  Ti si jadan i nesretan. A zadojio te je …

  ..tata milo 🙂 i jos vas 150 hiljada bijednika glasaca dps sdp sd i lp ( mozda ima jos neka skracenica npr. hgi )

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *