Objavljene fotografije: Policija na tragu ubice Andrije Gazivode!

0

Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu Andrije Gazivode (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policijski službenici su u koordinaciji i po nalogu tužilaštva preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja i došli do fotografija i snimka na kojima je jedno za sada nepoznato muško lice, a koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistvo na štetu A.G.

Ubistvo na štetu A.G. se dogodilo 17. februara 2020. godine oko 20,50 časova u Cetinju, kada je za sada nepoznato lice ispalilo više litaca iz vatrenog oružja u pravcu A.G. a usljed kojih je on smrtno stradao.  

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, a koji se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policijupozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici.

Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno, saopšteno je iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.