Nuhodžić: Neće biti tolerancije, pošteđenih i privilegovanih

Nuhodžić: Neće biti tolerancije, pošteđenih i privilegovanih

Ministar unutrasnjih poslova Mevludin Nuhodžić obišao je prošle noći policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT) i poručio da su mjere donijete sinoć neophodne za zaštitu građana u predstojećem kritičnom periodu, da vjeruje da će građani poštovati mjere, i da su nadležne institucije odlučne da sve mjere sprovedu bez izuzetka.

“Neće biti tolerancije, neće biti pošteđenih, neće biti privilegovanih. Svi koji ne budu poštovali mjere biće procesuirani bez izuzetka”, poručio je Nuhodžić.

Rekao je da se uvjerio da policija radi odgovorno svoj težak i rizičan posao čineći ogromne napore da zaštiti zdravlje svih.

“Policijski službenici, večeras sam se u to uvjerio, rade posao profesionalno, posvećeno i požrtvovano. I kao ministar unutrašnjih poslova im se zahvaljujem. Ne samo policajcima sa kojima sam večeras razgovarao nego i svima onima koji su širom Crne Gore večeras na zadacima i svakog dana na teškom i odgovornom poslu u interesu našeg zdravlja i naših života. Želim da se zahvalim i rukovodstvu policije koje je u ovoj teškoj i specifičnoj situaciji dobro planiralo aktivnosti u vezi sa koronavirusom”, rekao je Nuhodžić.

On je kazao da ovu bitku možemo dobiti samo svi zajedno i pozvao je na odgovornost svakog građanina.

“Moramo biti individualno odgovorni da poštujemo mjere i propise koje donose nadležni organi, a koji su u interesu našeg zdravlja i zdravlja građana Crne Gore. Jedino tako možemo pobijediti”, kazao je Nuhodžić dodajući da je policija uvijek uz svoj narod i svoju državu.

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *