“Novosti”: Ugrožena bezbjednost liderima DF-a, ANB ih pratila i u Beogradu (VIDEO)

13

Prema preduzetim kriminalističko obavještajnim aktivnostima već duži vremenski period ugrožena je životna sigurnost lidera DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića.

ANB već duže vremena angažuje svoje veze i kapacitete u Republici Srbiji kako bi pratila kontakte Andrije Mandića i Milana Kneževića, a sve u cilju kompromitacije, izazivanja straha i životne ugroženosti.

“Novosti” su objavile snimke praćenja Andrije Mandića i Milana Kneževića od 08.11.2020. godine, na kojim sa jasno vide dva NN lica koja ispred hotela “Kasina” čekaju dolazak Andrije Mandića i Milana Kneževića, i po već utvrđenim instrukcijama otpočinju vrijeđanje Milana Kneževića, na način što mu jedan dobacuje, a drugi snima telefonom. Odmah nakon toga obavljaju telefonski razgovor sa svojim nalogodavcem za koga se pretpostavlja da je Petar Lazović, sin Zorana Lazovića, i taj snimak biva objavljen na portalu Standard koji slovi za neformalno glasilo ANB i Zorana Lazovića.

Isti taj portal je prošlog ljeta objavio fotografiju Andrije Mandića u jednom beogradskom restoranu koju im je poslao upravo Petar Lazović. Nastavkom operativnih aktivnosti utvrđena je vizuelna identifikacija ovih NN lica i došlo se do zaključka da se radi o osobama bliskim ANB-u i kriminalnoj grupi Velje Belivuka. Nažalost, nedavno smijenjeni rukovodeći kadar u policiji odbio je da sprovede dalje operativne aktivnosti na utvrđivanju identiteta ovih lica. Razlozi su više nego očigledni i sadržani su u tijesnim vezama sad već bivših policijskih struktura u Srbiji sa Zoranom Lazovićem, kavačkim klanom i kriminalnom grupom Velje Belivuka. Zašto su sad već smijenjeni policijski funkcioneri opstruirali utvrđivanje identiteta ovih lica pokazaće istraga čiji kraci se očigledno nalaze u Crnoj Gori.

13 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Pitanje je dokle će stići ta istraga u Srbiji? Tamo se nikada ništa na radi kako treba. Posjeta Lajčaka je potvrda neskretanja sa kursa “Islamizacije” Crne Gore i Srbije, što je strateški važno za SAD. Nova Vlada Crne Gore a sada i Predsjednik Skupštine nastavlaju politiku Predsjednika Crne Gore ka uništenju svog naroda i širenju islama u regionu. Najveći neprijatelj im je njihov hrišćanski narod. Nažalost i Crkva je saučesnik takvih nastojanja jer u samoj Crkvi postoje osobe koje su angažovane na istom zadatku. Podjeli, Oslabi, Uništi.

  6
  7
  1. tako stoje stvari komentariše

   Kakve crne islamizacije, ne avetaj svega ti…posjeta Miroslava Lajčaka specijalnog posrednika EU za dijalog Prištine i Beograda Crnoj Gori, nije ništa do pokušaj davanja vjetra u ledja Djukanoviću i sljedbenicima politike DPS-a u liku Krivokuće, Bečića i dr. Abazovića…kakava crna islamizacija, ne muti vode, i ovako je previše mulja.

   Vitalni interes Crne Gore, Srbije, nas Srba kao naroda, naše SPC, su dobri i iskreni odnosi sa našim komšijama Muslimanima, Bošnjacima kako se oni već sami nazivali…dijelimo isti jezik, kulturu, običaje, to što se istom Bogu ne molimo, ne mora da znači da ćemo za interes Amerike i EU da se koljemo medjuse, tako da ti je komentar čista budalaština, loš pokušaj bacanja smutnje medju nama.
   Nijesam odolio da ne prokomentarišem, iako se trudim da dok izbori u Nikšiću ne prodju, da previše ne komentarišem da me ne bi proglasili za nekog stranačkog vojnika, iako neskriveno podržavam politiku DF-a !

   9
   3
   1. Boka di cataro komentariše

    Dobar ti je izbor samo ovaj put Crkva nije ta njih pa da ih vidimo.

 2. Marko komentariše

  Kako ove Novosti maataju,ajme

  2
  4
 3. Rade komentariše

  Samo mi pazite Meda.

  2
  6
 4. kuca komentariše

  Ajde da Andrija i Milan micu Krivokapica i tu DPS-Vijesti vladu pa ce biti lakse i za ANB budalastine.Dok u drzavi traje trojni pakt Abazovic-Becic-Krivokapic srece nece biti.

  1. Ksilofon komentariše

   Samo neka obore vladu i vrate DPS pa ce sve biti kako smo navikli. Sto ce nam ova frka svaki dan?

 5. Ivi komentariše

  Pa naravno, Smrad na čelu ANBa, Smrad u upravi policije. Direktor nije prošao Skupštinu, mada je v. d. Od njih dvojice sigurno. Sekulović Brdjanin i onaj kavačanin. Opasno! Sigurno.

  6
  1
 6. Milica komentariše

  Uvijek su bili na udaru dps-a jer mu oni predstavlaju najvecu konkurenciju, za ovo se mora odgovarati i zastiti lideri DF-a !

  4
  1
 7. Nikolina komentariše

  Ne mozete da pucate u ideju… Vrijeme je da DPS ode ljudski sa vlasti i prihvati poraz, bez ovog cirkusa.

 8. Mile komentariše

  Cuvajte se gospodo, vidite da je DPS i njegov vodeci covjek izgubio pamet. Ne damo Andriju i Milana! Za buducnost Niksica!

  2
  1
 9. lorena komentariše

  Sramno da se ovo radi i da se po ovome pamti jedna drzava.. sramno!

 10. Jovana komentariše

  Samo jako! Narod je uz vas!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.