Novogodišnji praznici u Budvi: Aleksandra Prijović 30. decembra, Van Gog i Toni Cetinski zvijezde najluđe noći, 1. januara Marija Šerifović, Željko Joksimović…

0

Poznati hrvatski pop pjevač Toni Cetinski sa budvanskom publikom će uploviti u 2024. godinu i na taj način zaokružiti tradiciju najljepših novogodišnjih proslava dugu 25 godina, saopšteno je iz Turističke organizacije Opštine Budva.

Muzički program će u subotu 30. decembra otvoriti koncert Gradske muzike Budve, nakon kojeg će uslijediti nastup benda “Akademia” iz Bara, Big benda Dejana Petrovića i Aleksandre Prijović – otkrili su domaćini fešte.

U nedjelju, 31. decembra, na Trgu ispred Starog grada koncert će održati dječiji hor “Zvjezdice,” kojim rukovode Ana Klepić i Sanja Perić, a pop/rock zvuk, koji će i obilježiti drugo novogodišnje veče, na binu će prvo “donijeti” Đorđe David & Death Saw, uz Ivanu Peters i specijalnu gošću Slavicu Angelovu.

U nastavku programa će nastupiti rock grupa “Van Gog” i Toni Cetinski, poručuju organizatori.

Koncert klasične muzike pod nazivom “Muzika raspoloženja” i ove godine će se održati u već tradicionalnom terminu – 1. januara u 14 sati.

Poznate operske arije publici će predstaviti Ljubica Vranješ, Dragoljub Arsić, Vesna Đurković, Marko Živković i Lana Asija Dabović, a specijalni nastup i nesvakidašnju virtuoznost na klaviru će ljubiteljima klasičnog zvuka pokloniti mladi budvanski pijanista Nemanja Radulović.

U večernjem terminu će nastupiti poznate muzičke zvijezde – Nikola Rokvić, Marija Šerifović i Željko Joksimović.

Besplatna podjela poklon paketića, pod nazivom “Djed bijeli sreću dijeli” ove godine je planirana za 29. decembar (Petrovac) i 31. decembar (Budvanska rivijera).

Specijalnoj novogodišnjoj atmosferi, po kojoj je Budva prepoznata već skoro tri decenije, prethodiće dvije velike manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

“Budi u Budvi” će svakog vikenda u decembru ispred Starog grada okupljati najmlađe zanimljivim i kreativnim dječijim programima dok će se “Adriatic street food festival”, koji će ove godine trajati od 1. decembra do 15. januara, okupiti ugostitelje sa različitim gastro ponudama na platou ispred nekadašnjeg Jugoslovenskog riječnog brodarstva, uz svakodnevne muzičke programe, zaključuju organizatori programa.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.