Novi dokazi: Da li Milo pravi odstupnicu?

10

 

Da Milo Đukanović nakon poraza na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori polako pravi odstupnicu i zajedno nastoji da sa svojim poslovnim kompanjonima preostali kapital koji posjeduje izmjesti u inostranstvo, govori i činjenica da u poslednje vrijeme nerijetko u društvu svojih poslovnih partnera i osoba od povjerenja odlazi u Dubai, gdje između ostalog Đukanović sa svojom svitom boravi po nekoliko dana, u kojim prilikama često organizuje žurke zatvorenog tipa gdje se troši ogroman novac, a nerijetko konzumira i kokain.

Ekipa “Nacionalista “je došla do ekskluzivnih informacija da je Milo Đukanović 23.11.2020. godine privatnim avionskim letom kompanije „Empire Aviation“, otputovao iz Podgorice za Dubai. I ništa ovdje ne bi bilo čudno da zajedno sa Đukanovićem pored njegove supruge Lidije i dva pilota sa Tajlanda, tada u Dubai nisu otputovali novopečeni Crnogorac i kontroverzni Tajlandski političar i biznismen Taksin Šinavatra, te vlasnik najvrijednijeg dijela crnogorske obale i čuvar Milovog blaga Petros Statis, zatim kontroverzni biznismen i Milov drugar Zoran Ćoćo Bećirović, te funkcioner državne uprave Crne Gore i Milov kurir Željko Vukčević, kao i Božidar Vidaković iz Podgorice.

Očigledno je Đukanović koristio period dok još uvijek nije bila formirana nova Vlada Crne Gore, da neopaženo i neprimjetno iznese dio svog bogatstva kako bi obezbijedio sebe i svoju porodicu nakon definitivnog silaska sa vlasti, a taj period je veoma blizu, možda nakon 14.03.2021. godine i katastrofalnog poraza u najavi DPS-a na lokalnim izborima u Nikšiću, kada će Đukanoviću postati jasno da brod zvani „DPS“ tone na dno i da mu više nikakav remont ne pomaže.

Uzalud se Đukanović trudi da svoje blago izmjesti na sigurno, jer to nisu uspjeli mnogo sposobniji diktatori prije njega, pa neće ni on, jer po onoj narodnoj „zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju“. Možda će i neko od ovih Milovih saputnika jednog dana da bi zaštito sebe od krivične odgovornosti prihvatiti da oda Milove tajne i sarađuje sa Tužilaštvom Crne Gore i pošalje Đukanovića na mjesto koje mu većina građana Crne Gore priželjkuje u zasluženu „penziju“ na jednom mjestu u blizini Danilovgrada.

(“Nacionalist”)

10 Comments
 1. Видо komentariše

  Zabraniti mu da koristi drzavni avion u privatne svrhe!

  42
  8
  1. The shining komentariše

   Vido druze citas li ti ista vidis li da pise empire aviation

   29
   3
  2. Tito komentariše

   Ljudi ovo je krivicno djelo! Milo je presjednik drzave,sticena licnost. Ko ste vi da otkrivate dje je bio i kad? Imate slobodan pristup informacija pa pitajte.

   2
   3
 2. Ivi komentariše

  Ništa tužilaštvo ne radi. NIŠTA. Nemaju koga da reketiraju. Duško je rekao da su reketaši stalno stavljali. Zato moraju da idu.

  13
  2
 3. Bot23 komentariše

  Milo nikad ne bi odstupio u arapske emirate ili Azerbajdžan, on je trenutno na vrhuncu svog iskustva. Ovi novi toliko su neorganizirani da će 8h na sljedećim izborima ponešto ko malu djecu, e onda ćete da vidite što je revanšizam. I za skupljanje djece iz vrtića službenim autom ima da se ide u zatvor.

  10
  4
 4. iz glave komentariše

  isti koji su mu omogućili da se obogati, isti mu daju prostora kod novih da iznese stečeno i isti će mu ga tamo daleko demokratski i civilizovano oduzeti

  10
  1
 5. Dobrilo komentariše

  Prisjelo im da Bog da!

 6. Nevolja komentariše

  A brat Aco batalio radove na zgradi u centru Podgorice. Interesantno.😂

  12
  1
 7. Morfijuss komentariše

  Milo se priprema da kao Porošenko napusti zemlju kada prigusti…

  7
  3
 8. Stevan komentariše

  Bezi Milo, bezi. U njive, u sume u pustinje. Samo bezi. Nemoj da brines za pare posto one ce te izdaju. Uzmi gace i bezi.

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.