Novi detalji ubistva Veselina Kalezića: Preuzeo da rukovodi “kavačkim” klanom, pa surovo likvidiran!

0

Nedavno likvidirani Veselin Kalezić preuzeo je prije godinu dana rukovođenje “kavačkom” grupom u Podgorici i to ga je koštalo glave, pokazali su prvi rezultati policijske istrage. On je važio za jednog od najpovjerljivijih ljudi vođa “kavčana”, pa se zato sumnja da iza likvidacije stoje “škaljarci”. Rat dvije kriminalne grupe odnio je 40 žrtava na teritoriji Srbije i Crne Gore.

“Kalezić se poslednjih godinu dana aktivirao kod “kavčana” i važio je za jednog od njihovih najodanijih ljudi. Preuzeo je rukovođenje tom grupom u Podgorici u momentu kada je taj klan bio razbijen, a vođe van Crne Gore. Sumnja se da je direktno od vođa tog klana primao naređenja. Upravo to ga je, kako se sumnja, koštalo glave, kaže naš sagovornik iz policije.

Istražitelji su otkrili da je automobil koji je zapaljen nakon ubistva, a koji je vjerovatno korišćen u napadu, ukraden u Beogradu, a tablice su ukradene prije godinu dana u Baru. Sve to ukazuje da je likvidacija Kalezića brižljivo pripremana, najmanje godinu dana i da se čekao pogodan trenutak za ubistvo.

Kalezić je ubijen prošlog ponedjeljka, oko 17:30 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom. Na njega je nepoznata osoba pucala u blizini bivšeg stadiona Fudbalskog kluba “Grafičar”. Ubrzo nakon ubistva, pronađen je u Dajbabama zapaljen automobil, a policija intenzivno traga za počiniocima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.