Nove prijetnje smijenjenog podoficira Vojske Crne Gore, ovog puta zbog Otvorenog Balkana: „Iz kuće ga nećete izlaziti, to vam obećavam!

5

Da su i potpuno normalne stvari kakvo je regulisanje odnosa države sa vjerskim zajednicama i pitanje regionalnih inicijativa u Crnoj Gori skoro pa tabu teme, već je poznato. Ipak, svjedoci smo da se ide i korak dalje kada se govori o njima, pa se tim povodom javljaju i ekstremni pojedinci koji svakodnevno prijete kako visokim državnim zvaničnicima tako i srpskom narodu.

Od traktora, do protjerivanja, brojne su bile prijetnje upućene narodu koji predstavlja gotovo polovinu Crne Gore. Ipak, odnedavno se na meti našao i premijer Dritan Abazović koji otvoreno promoviše potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom i integraciju Crne Gore u Otvoreni Balkan.

Tako su pojedinci bliski Demokratskoj partiji socijalista, kakav je i Bojan Zvicer počeli da prijete Abazoviću. Podsjećamo, ovo nije prvi slučaj da je ova osoba prijetila Srbima i srpskom narodu.

Zvicer je u statusu na svom privatnom Facebook profilu napisao kako će ulicom regulisati pitanje Temeljnog ugovora, ako je već pravosuđe korumpirano, a što se tiče Otvorenog Balkana, preuzima na sebe i svoje prijatelje da pokažu šta misle i obećao da „ga nećete iz kuće izlaziti“

„Izjavi Premijer Crne Gore (ej premijer): Da mi moramo da prepišemo kulturnu baštinu Crne Gore Crkvi Srbije da bi ona priznala Crnu Goru i Crnogorce. Ej Premijer Crne Gore reče da okupatoru damo ono što su vjekovima gradili naši preci i za što su krv prolivali. Ma kome treba da ga prizna Crkva Srbije i Srbija ajde tužni mali čovječe ne **** više. To ću da ostavim pravosuđu. Ako pravosuđe bude korumpirano i to ćemo ulicom regulisati. A što se tiče Otvorenog Balkana to ću da preuzmem na sebe i sa mojim prijateljima da vam pokažemo šta mislimo, iz kuće ga nećete izlaziti to vam obećavam.“, napisao je Zvicer.

 

 

 

Nije za očekivati da više reaguju nevladine organizacije povodom ovih i ovakvih slučajeva. Previše je već srpski narod, kome je ovo de facto usmjereno, „oguglao“ na ovakve prijetnje. Ipak, ukoliko bi se svaka prijetnja prećutala, ulazi se u domen neizvjesnosti na šta su sve pojedinci kao što je Zvicer spremni da urade svojim komšijama.

Interesantno je vidjeti hoće li Ministar unutrašnjih poslova reagovati, osuditi, eventualno predati krivičnu prijavu protiv Zvicera koji ovim prijeti premijeru Abazoviću izazivanjem nereda.

5 Comments
 1. Darek komentariše

  Ovaj junak je pripadnik vojske Crne Gore i boravio je u NATO misijama u Avganistanu. Radio je kao bolničar ili kao kuvar. Umislio siroma da je Rambo ! 🙂

 2. misikas komentariše

  Ima jedna životinja koja je neostvarena znija a zovu je ,,blavor,, elem nisi ni blavor ti si samo jedno veliko PI

 3. misikas komentariše

  opet si se nagrdio mišu jedan

 4. LJUBO komentariše

  Dobrota da mu otvori vrata.
  Covjek je ozbiljno bolestan.
  Ovakvi ce najprije sebi nanijeti stetu.
  On misli da je zasticen kao Draginja Manita.
  E,tu se vara.
  Draginji Manitoj je,dopusteno da laje i da mobilise ovakve bolesnike .
  Zena je bez morala i empatije
  Tu je i Ranja Podguzna Muva koji treba sve to da prevede na jotovani engleski

 5. Bane komentariše

  Ćuti budalo i pazi šta pričaš. Živiš u srpskoj zemlji i sam si Srbin, pa ne laj. Može da boli.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.