Novak odložio povratak na teren

0

Pompezno je Novak Đoković najavio povratak na teren u petak. Mnogi su i požurili u Abu Dabi da bi videli na delu najboljeg srpskog tenisera, a nekada svetskog broja jedan. Međutim, nekoliko sati pre nego što je Novak trebalo da nastupi na egzebiciji usledila je vest da se povlači, jer je osetio bol u laktu. Nažalost, još nije spreman!
Za navijače srpskog igrača stižu nove razočaravajuće vesti. Novak Đoković prinuđen je da odustane i od turnira u Dohi, koji zvanično počinje prvog januara.
“Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250”, rekao je Đoković.
“Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta”, istakao je srpski teniser.
Đoković je rekao da se neće vraćati na teren dok ne bude siguran da je sto odsto spreman.
“Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju”, rekao je Novak Đoković.
(mondo.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.