Novak Đoković: Zverev u Beogradu, nisam zvao Rafu i Rodžera

0

Novak Đoković najavio je da će pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova na turniru “Adria Tour” učestvovati i Aleksandar Zverev, te da će priliku dobiti i mladi i lošije rangirani igrači iz regiona.

Najbolji teniser sveta organizovaće humanitarni turnir “Adria Tour” od 13. juna do 5. jula, uz direktne prenose na kanalima Sport Kluba.

Prvi turnir kreće u Beogradu.

“Izuzetno sam srećan što ću igrati pred domaćom publikom i što ću putovati po regionu. Malo je vremena bilo za organizaciju ovga. Događaj je hunanitarnig karaktera, svi prihodi idu u humanitarni organizacije. Moja Fondacija će biti jedna od tih. Svetske zvezde koje budu dolazile će birati gde će da doniraju novac”, rekao je Novak.

Od ranije je potvrđeno učešće Dominika Tima, Grigora Dimitrova, a Đoković je otkrio još jedno veliko ime.

“Fenomenalna vest Saša Zverev dolazi. Tri velike svetske zvezde. Stvarno sam im zahvalan i srećan sam što ću moći da ih ugostim u mom rodnom gradu. Svi dolaze ovde besplatno zbog mog odnosa sa njima i humanitarni turnira. Sva trojica će igrati u Beogradu. Tim samo ovde. Zverev i u Hrvatskoj, a Dimitrov još u Hrvatskoj i Crnoj Gori”, dodao je Novak.

Prema sadašnjem planu prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Novak i Damir Džumhur da odigraju egzibicioni meč.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.