Nova vlast ne dira visoke funkcionere DPS-a: Na Milicu ne smiju da udare!

11

Nova vlast ukinula je finansiranje opozvanim ambasadorima, ali i dalje zaboravlja da opozove visoku funkcionerku DPS-a i ambasadorku Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama Milicu Pejanović Đurišić.

Izgleda da, ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović ne smije da “udari” na visoki kadar DPS-a, pa konstantno “zaboravlja” da opozove i jednu od najbližih saradnica Mila Đukanovića.

Radulović dok oduzima beneficije opozvanim ambasadorima, Milica Pejanović Đurišić i dalje bezbrižno sjedi u fotelji, a sudeći po potezima ministra, za funkciju ne mora da brine.

On  je u decembru opozvao ambasadore, pojedini su u međuvremenu kazali da slušaju samo predsjednika Mila Đukanovića, da bi im tek sada ukinuo finansiranje.

Podsjetimo, Vlada je opozvala sedam ambasadora, među kojima je i ambasador Crne Gore u Bosne i Hercegovine Obrad Mišo Stanišić, ambasadori iz Srbije i Kine, Tarzan Milošević i Darko Pajović. Opozvani su i ambasadori u Italiji, Vatikanu, UAE i Njemačkoj-Sanja Vlahović, Miodrag Vlahović, Dušanka Jeknić i Vera Kuliš.

Njima je, kako prenose Vijesti, danas onemogućen pristup ambasadama, a prestaje njihovo finansiranje, dok stanove mogu da koriste do otkaznog roka.

Njima nije dozvoljeno da dalje koriste bilo kakva sredstva kojima raspolaže MVP, poput službenih automobila.

11 Comments
 1. Marko komentariše

  Milica sa svojim timom admiralom Samardzicem , pukovnikom Lazarevicem i Brajkovicem orgijanu u Briselu i u sjedistu NATO opanjkavaju novu vladu. Samardzic umjesto da odgovara za lrodaju nekretnina mornarice on i dalje orgija.

  18
 2. tako stoje stvari komentariše

  Komentar malo u duhu twitta brata Meda i njegovog slikovitog opisa rada vlade.

  Sin Djordje – https://www.youtube.com/watch?v=pgeVsvtcUrs

  5
  2
 3. Stefanos komentariše

  Krivokapic da pocne da saradjuje sa DF jer jedino tako mozemo svi zajedno da isteramo lopurde iz njihovih fotelja i oteramo u spuz !

  12
 4. rodionromanovichurash komentariše

  BORBA ! molim vas izbacite peticiju da sto vise naroda vidi kako bi potpisali za PREMIJERU FILMA DARA IZ JASENOVCA U CG, – peticija kruži internetom i mim stranicama tako da podijelite tu vijest da nam RTS NE ZAMRACI KANAL.. HVALA!

 5. PRAVEDNIK komentariše

  sto setice pejanovicke nju treba odmah maci i to od hitno ona je veliki problem . vise ne spominje da ce da pravi novu dps stranku . ona je milov specijalac i eu i ona bi pod hitno trebala da se pšovuce , normalno i onaj vujica lazovic koji ima debelo da odgovara za epcg i sto bojanic ne otvara epcg nije nam jasno jer ovaj lazovic ima strasne afere oko privatizacije epcg i niz drugih . ajde djordje radulovicu opozovi ih ako si samostalan u radu . i apelujemo na ovoga bojanica kad se vec takoh njega sto radi sa ovim gorivom od dodjose gorivo sve skuplje i skuplje i udarate nam namete na sve i svasta . na gorivo na struju ,na telefone i na sto cete jos.

 6. Ivi komentariše

  Sprdnje ove.

 7. Maja komentariše

  Treba vise od pola da ih vrate, sve one koji su preko 4 godine ambasadori.

 8. Bato komentariše

  Alo Magaradi “Experska”???
  Sjedište u fotelje zbog naših glasova????
  Ejjjjjj…
  Magaradiiiiii?????

 9. Bato komentariše

  Alo Magaradi “Experska”???
  Sjedište u fotelje zbog naših glasova????
  Ejjjjjj…
  Magaradiiiiii?????
  Ako smiju ovi “Evropljani “iz “Borbe”da pušite komentar???….A neće 💯 posto

 10. Nevena komentariše

  Moraće!

 11. Milos komentariše

  A ne oni, paze da se ne zamjere…🙄 morace udarati ako misle da opstanu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.