Norvežani Srbiju poslali kući

0

Rukometna reprezentacija Srbije nije uspjela da napravi iznenađenje pa je večerašnjim porazom od selekcije Norveške 32:27 izgubila sve šanse za plasman u polufinale EP koje se održava u Hrvatskoj.
,,Orlovi” su bili raspoloženi samo u prvih pola sata kada su odlično parirali Norvežanima u polju, bili efikasni u napadu pa se na pauzi otišlo sa egalom 17:17. Odlično poluvrijeme u kojem su obije odbrane bile izuzetno loše, pa i ne čudi što je palo čak 34 gola u prvih pola sata. U nastavku, kao da je druga selekcija istrčala na teren, dosta nepovezanosti u igri i mnogo tehničkih grešaka su Srbiju koštale poraza od raspoloženih Skandinavaca.
Srbija se tako oprašta od snova već na samom startu druge faze koja se igra u Zagrebu, pa će naredni okršaj sa Francuzima u ponedjeljak i onaj u srijedu sa Bjelorusima biti samo revijalnog karaktera. Šešum i Beljanski su imali po 5 datih golova, Đukić i Nenadić su dodali po 4, dok je ubitačni tandem Norvežana Sagosen-Bjornsen bio najefikasniji na meču sa po 8 pogodaka. U okviru novoformirane grupe I druge faze takmičenja večeras će snage odmjeriti domaćin Hrvatska i Bjelorusija, dok će se sjutra u derbiju grupe sastati Šveđani i Francuzi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.