“Non pejper o Kosovu pravio neko lukaviji od mene, sumnjam na jednu ženu”

6

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je non pejper o Kosovu i Metohiji smislio neko mnogo pametniji i lukaviji od njega.

Dodao je da je neko ko je upućen u odnose na Balkanu, te da su “umreženi interesi” i Srbije i Albanaca.

“Noćas sam u pola 2 to čitao kad sam se vratio iz Brisela, taj non pejper je sastavljao neko ko je mnogo pametan, mnogo pametniji od mene, mnogo lukaviji. Vidim da svi demantuju, ali više briga mi je zadao ovaj drugi non pejper nego prvi”, rekao je on.

Dodao je da je taj papir smišljao neko ko je mnogo pametan.

“Jedna ključna stvar je u tom papiru – to je priznanje nezavisnog Kosova koje je užasno – evo vam 90 odsto stvari koje su manje važne, ali ono najvažnije ide nama”, rekao je on.

Kako je kazao, oko 50 ljudi u svijetu se bavi pitanjem Kosova i sumnja na jednu osobu.

“Riječ je o fantastično pametnoj ženi, jer smatram da niko drugi ne bi mogao da sastavi i napravi”, rekao je on i dodao da će se politički motivi tek raspravljati.

Kazao je da dijalog počinje tek 15. maja, te da će stručnjaci iz cijelog svijeta “potrčati da kažu ‘ne’ ii ‘da”.

Podsjetimo, prištinska Koha pod oznakom “ekskluzivno” objavila vijest da je došla u posjed dokumenta, tzv. “non pejpera” o promjeni granica na Balkanu.

Taj prištinski list tvrdi da su famozni dokument o kom bruji region, ali i Zapad, sastavile Francuska i Njemačka i da je namjenjen nastavku dijaloga Beograda i Prištine i koji predviđa okvir za dalje pregovore.

6 Comments
 1. Vasoje komentariše

  Musliju odlepio dibidus.
  Baba vanga zakuhala.
  🤣🤣🤣🤣😍
  Krelac veliki jbte?

  4
  8
  1. SLOBO komentariše

   vasoje ko ce gde ti opet u kantu sa govnima ne brini sticicete ruka pravde a u kanti sa govnima mozes i dalje biti mislim na milogorce

   15
   2
   1. Zivko komentariše

    Tajninracun Vucica u Vanuatu jednom ostrvu blizu Australije off shore zoni ima uzastopna mjesecna biljezenja od +250hiljada zadnji 14mjeseci!!! Racun s kojeg s euplacuje novac vodi se na Albanskog biznismena iz USA. Istrazivanje nadjite na internetu freemoneyzone.com.

  2. Kresoja Bill komentariše

   Odlepio, ne odlepio, Vučina je za tvog Mila doktor Debejki. Vama Milogorcima ni Jovanča Micić ne more pomoći. Ali naučićete već, apotr, k nozi, šjedi.

 2. Buki komentariše

  Popuši ga kopile talijansko…Vučić se bori za svoju zemlju majmune ustaški,a ti bi se naguzio za kesu makarona…

  11
  3
 3. Ivana komentariše

  Naravno da treba da sumnja na Radu Trajković koja zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.