„NISU LOŠA VREMENA NEGO ČOVJEK“

2

Piše: Predrag Petrović

Teško je naći druge riječi za takozvane ministre SDP osim konstatacije da su dotakli dno, blizu kojega su uglavnom bili tokom čitavog svog političkog djelovanja.

Raško Konjević se uveče oglašava na Twitteru i poziva SDT i VDT da reaguju i spriječe usvajanje sistematizacije radnih mjesta u CEDISU, a ujutru oglašava predizborni konkurs za prijem 70 vojnika/kinja u ministarstvu na čijem se čelu nezasluženo nalazi.

Opet će predsjednik komisije za prijem biti ,,Dušica“, jer MO iz sjenke komanduje ,,bijeli orao“ Predrag Bošković, a SDP je samo satelit DPS-a.

Naravno da ni na jedno od 70 radnih mjesta neće biti primljen Srbin, jer u konkursu za prijem stoji uslov ,,da ne postoji bezbjedonosne smetnje za prijem“, a to će odraditi Kenterin ANB i Obavještajno bezbjedonosni Direktorat MO.

Da se radi o predizbornom zapošljavanju najbolje potvrđuje struktura radnih mjesta na konkursu. Jedan broj radnih mjesta će biti popunjen uz prethodno prekidanje ugovora licima koji nijesu po mjeri DPS-SDP, a dio mjesta je fiktivan i nepotreban MO.

Zašto se popunjavaju mjesta u Mornarici kada ni za trenutno zaposlene nema mjesta. U vremenu vladavine DPS-a skoro svi brodovi su pretvoreni u staro gvožđe, a i oni koji su remontovani u vremenu ministrovanja Milica Pejanović Đurišić i Predraga Boškovića sada su neispravni, jer to je rezulta namještenih višemilionskih tendera.

Tako u remont patrolnih brodova P-33 i P-34 Milica Pejanović Đurišić uložila više miliona eura, a Predrag Bošković ih potom proglasio neperspektivnim, dupli pasovi DPS ministara.

Školski brod ,,Jadran“, koji je tri godine na skandalozan način remontovan, već dvije godine neispravan propada na vezu u luci Bar, a sada Raško i Ranko traže opet novac iz budzeta da ga osposobe i ispune javno dato obećanje da će ga pokloniti Hrvatskoj, kao dio ratne štete koju je prouzrokovao njihov mentor Milo Đukanović.

Umjesto da Raško Konjević na svom Twitter nalogu pozove SDT Vladimira Novovića i vršiteljku dužnosti VDT Maju Jovanović da ispitaju kako su brodovi uništeni i kome su otišli u dzepove milioni evra uloženih u njihov remont, on raspisuje konkurs za nepostojeća radna mjesta da bi prijemom novih vojnika po ugovoru pokušao da pređe cenzus na sledećim iizborima.

Na kokursu oglašava slobodno radno mjesto za snajperiste, niko ne zna za koje namjene, ako ne misli da kada uskoro opet izgubi vlast iste angažuje na Belvederu, da izvrši napad na Cetinjski manastir, da daju podršku proboju kordona policije Veselinu Veljoviću i da drže odstupnicu švercovanom penzioneru Ranku Krivokapiću kad sa zaštitnom maskom bude bježao prema Adžića krivini.

Za instalirane ministre Krivokapića i Konjevića nekada popularna muzička grupa sa prostora ex-YU ,,Neki to vole vruće“ je pjevala ,,Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio“ ali ipak uz njih bolje ide Darvinov citat ,,Nisu loša vremena, nego čovjek“.

2 Comments
  1. Кнез Васојевић komentariše

    IZBORI !!!!

  2. Rade/ komentariše

    A ko obori vladu i vrati Ranju i Raska? Odvodja DFa su gori samo oni koji ih jos uvjwek podrzavaju. Ranja i Rasko i Milo ne mogu da izdaju Srbe jer su otvoreno protiv ali Srbe izdaju i prodaju lazni podmetnuti spijuni Mando i druzina.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.