Mladen Mikijelj

Niske grane

0

Piše: Bojan Komatina

 

Ne pada podrška NATO paktu zbog toga što je DF na čelu vlasti u Crnoj Gori, već zbog toga što je NATO u Crnoj Gori, na Murini i u Tuzima počinio zločin 1999.godine, i za taj zločin se nikad nije ni izvinio ,a kamoli da je neko odgovarao zbog toga.

Ako je većina političara zaboravila na taj zločin, narod nije i nikad neće. I koliko god pokusavali da podignete rejting tom vojnom savezu ne uspijevate, jer narod ne zaboravlja, a kao što rekoh  NATO pakt se nikad nije izvinio za taj zločin, iako nas svakodnevno pozivaju  da se suočimo sa zločinima iz devedestih, a ovaj njihov da zaboravimo.

Nažalost uspjeli su u tome kod ljudi kao sto je Miloš Nikolić, ali kod pravdoljubivog i poštenog naroda nisu uspjeli u tome i nikad neće. Jer ovaj narod djecu sa Murine zaboraviti neće, ali oprostiti može onda kada se generali i ambasadorke NATO zemalja izvinu za žrtve  zločina koji su počinile, a ne da nas ovako ponižavaju dok im se prostiru crveni tepisi i prave svečani dočeci.

Tako da gospodine Nikoliću, ne lijte suze za rejtingom NATO pakta, jer za utjehu Vam može biti to što taj pad i nije veliki, tj. pali ste sa niskih na još niže grane.

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.