Mladen Mikijelj

Nišić u nedjelju službenim vozilom u Albaniji: „Pošaljite zvaničan upit Ministarstvu“

0

Službeno vozilo sa tablicama PG CG 022 fotografisano je danas u Albaniji i na graničnom prelazu Božaj između Crne Gore i Albanije.

U vozilu se nalazi ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić.

U različitim dokumentima iz različitih perioda navodi se da su automobil sa registarskim oznakama PG CG 022 koristila različita ministarstva, uključujući i resor na čijem je Nišić čelu.

„Vijesti“ su kontaktirale Nišić koja nije odgovorila koja je svrha njenog putovanja u Albaniju, koristi li službeno vozilo sa registarskim oznakama PG CG 022 i zašto koristi službeno auto vikendom.

Ona je kazala da se pošalje zvaničan upit Ministarstvu rada i socijalnog staranja „po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama“.

Nišić je zamolila i da je „Vijesti“ ne kontaktiraju putem Vajbera, kao i da je broj na koji su je „Vijesti“ zvale njen privatni.

Na pitanja „Vijesti“ da li može da pošalje broj službenog telefona, Nišić je odgovorila da ga nema.“Vijesti“ očekuju odgovor iz Generalnog sekretarijata Vlade ko je zadužen automobilom „audi A6“, registarskih oznaka PG-CG 022, u kom obimu se koristi taj automobil, odnosno, da li je dat na korišćenje 24/7, ko je tim automobilom danas, preko graničnog prelaza Božaj, napustio Crnu Goru i da li je to službeno putovanje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.