Nikšićanin Miloš Nilović nije povrijeđen: “Škaljarac” se sakrio iza šanka i izbjegao ubistvo!

Nikšićanin Miloš Nilović nije povrijeđen: “Škaljarac” se sakrio iza šanka i izbjegao ubistvo!

Nikšićanin Miloš Nilović zvani Runjo, pripadnik “škaljarskog klana”, krio se u šanku kafića na Zvezdari, dok su dvojica napadača rafalom iz heklera rešetali njegovog prijatelja Vladimira Popovića (43) zvanog Vlada Pop, saznaje Srpski telegraf.

Nilović se u subotu oko 22 sata po dogovoru sastao s Popovićem u kafiću koji je u vlasništvu Popovićeve supruge. Sjedjeli su za šankom kad su napadači uletjeli u lokal, nakon čega je jedan od njih iz kese izvadio oružje i povukao oroz.

Iako su očevici ispričali da je Nilović otišao do toaleta nekoliko minuta prije pucnjave, on je naveo da se zapravo instinktivno bacio iza šanka, gdje je ostao dok pucnjava nije prestala.

“Sjedio sam za šankom, a Vlada je bio preko puta mene. U kafić je iznenada uletio muškarac koji je izvadio oružje i počeo da puca u Vladu. Skočio sam iza šanka, bukvalno sam pao preko konobara. Praštalo je na sve strane. Djelovalo mi je kao da traje cijelu godinu”, rekao je Nilović inspektorima.

Kako je dodao, tek kad je pucnjava prestala, ustao je, a Popovića nije zatekao u kafiću.

Nilović je nedavno hapšen u Beogradu, u lokalu “Durmitor”, sa grupom bliskom “škaljaraca”.

Policija i dalje traga za napadačima na Popovića, a ne isključuje se mogućnost da je Popović još jedna žrtva rata između “kavačkog” i “škaljarskog klana”, koji je počeo 2013, nakon nestanka 200 kilograma kokaina u Španiji. On je bio blizak saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća, koji su u tijesnoj vezi sa “škaljarcima”, i vjeruje se da mu je upravo to došlo glave.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *