Nikolić: Udruženje boraca ratova 1990. godine Crne Gore podržava Koaliciju Za budućnost Nikšića

6

Direktor Udruženja boraca ratova 1990, Radan Nikolić, kazao je da je njihov favorit koalicija Za budućnost Nikšića, čije su temeljne stranke svih ovih teških godina bile uz njih.

,,Ciljano, to činimo na dan kada su prije sedamnaest godina u Nikšić dopremljeni posmrtni ostaci vojnika JNA iz Nikšića i Šavnika, svirepo ubijenih 1992. godine u splitskom logoru Lora. Niko iz državnog vrha Crne Gore nije došao da se pokloni njihovim sjenima. Crnogorska vlast je počinila novi zločin nad njima 2006. godine stavljanjem državnog pečata na sporazum crnogorskog i hrvatskog državnog tužilaštva, kojim se negira potojanje crnogorskih vojnika, žrtava hrvatskih ratnih zločinaca”, rekao je Nikolić.

Dodao je i da će na izborima 14. marta, članstvo njihovog udruženja zato biti u prvim redovima glasačkog fronta, koji će pobijediti DPS koaliciju i izbaviti Nikšić od vlasti DPS-a, koja ga je opljačkala, ekonomski uništila i kriminalizovala i umjesto hljeba građanima servirala omrazu rodbinske, vjerske i nacionalne podjele i odricanje od svojih korijena i tradicije.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, se zahvalio na podršci ovom Udrženju u ime koalicije i naglasio da su na marginu bili gurnuti oni koji su na poziv države uvijek bili spremni da rizikuju i daju sopstveni život.

,, Od 14. marta u Nikšiću, kada broj četiri bude apsolutni pobjednik izbora, ovi ljudi će dobiti mjesto koje im pripada i moći će u Nikšiću normalno da grade i rade za sebe i svoju porodicu, a tako će biti za sve druge građane’’, zaključio je Kovačević.

6 Comments
 1. Stremljenje komentariše

  Smecari istorije, koji ste Crnu Goru obrukali za vjekivjekova, šta ste radili po Cavtatu, Foci, Žepi, Visegradu i Vilinoj Vlasi. Za tudje ciljeve crnogorsko junaštvo ste prosuli po dolini.

  2
  5
 2. Blokas komentariše

  Bolje bi bilo da vidis sinove sto ti rade, sve ste dobili od dps, sin ti je radio i primao platu a nije isao na posao, tad ti nije smetalo nista, nego si pognuo glavu.

  3
  1
 3. Boka di cataro komentariše

  Kako vas nije stid više.

 4. Dejan komentariše

  Bravo ljudi, bravo heroji! Naravno da cemo pobijediti DPS 14og marta, mozemo biti optimiticni i bolji dani se blize!

 5. Djoko komentariše

  Samo za buducnost! Niksicani moji, pamet u glavu! 14. marta se sve menja.

 6. Marijana komentariše

  MILO, DOSAO TI JE KRAJ, POBJEDA JE TU IZA COSKA! SAMO BROJ 4.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.