Nikolić: Abazović zalutao u sektor bezbjednosti

6

Samo karikaturalna vlada bi smjene čelnika policije ekskluzivno objavljivala na partijskim Fejsbuk nalozima, ocijenio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS), Miloš Nikolić.

 

Nikolić je to naveo na Tviteru komentarišući vijest o smjenama pomoćnika direktora Uprave policije, koja je objavljena na Fejsbuk stranici URA-e.

„Dritan Abazović je očigledno zalutao u sektor bezbjednosti, što pokazuje i njegova blamaža sa špijunom Simijanovićem. Svakako mu bolje ide administriranje društvenih mreža i šepurenje po istim, nego funkcija koju obavlja“, istakao je Nikolić.

 

6 Comments
 1. Analiza komentariše

  Cus milos nikolic. spodoba. Pogledajte tu neandertalsku facu. I da nam ovo vodi drzavu, kuku za lelek!

  5
  1
 2. Milan komentariše

  E ljudi, da mi je neko rekao da ću se sa ovim likom složiti i to svaku riječ što reče, ne bih vjerova bez svega… Znamo svi ko je i što je on, ali za ovo ođe što reče svaku mu potpisujem.

  5
  2
 3. Stojan komentariše

  Glup – gluplji – Miloš Nikolić

 4. Milan komentariše

  Na stranu Miloš Nikolić, nema spora da je ova vlada karikaturalna (ubode baš pravu riječ), te da je Abazi kompetentan za bezbjednost kao Marica za … , i da se samo šepuri na Fejsbuku instagramu i tviteru

  2
  1
 5. LipaLipa komentariše

  … ovaj svoju, kucu. porodicu, prdstavljao ne bi, … mogla “sila” dps i bolji “mikrofon”, naci, … no kod mila, fazon novi, sto mladji, lojalniji, … milo nekad “nas” ucio skolu, … kod Josipa Broza, nikad ”naseg”, … skojevci “soj” kompartije, najbolji, … aj’ zdravo, …

  1. Toni Cetinski - Vuksanović - Stanković - Adžić ... komentariše

   Vidi Gico, ovo je prva tvoja izjava sa kojom se polovično slažem. No, sve i da se slažem u potpunosti KO SI TI da daješ bilo kakve izjave ?
   Derište ružno, gojazno, evidentno nepametno, prepotentno u pokušaju i već dovoljno iskompromitovano za 3 života … Pih !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.