18. 10. 2018. - 16:36

FLEŠ

Nikoleta Vukić (25) uhapšena na Cetinju: Recepcionerka hotela planirala likvidaciju pripadnika kriminalnog klana

Cetinjanin Ivan Jovanović (35) i njegova sugrađanka Nikoleta Vukić (26), recepcionerka hotela Grand, uhapšeni su zbog sumnje da su planirali ubistvo pripadnika organizovane kriminalne grupe, saopšteno je iz policije. Sumnja se da su njih dvoje u sobi hotela Grand u Cetinju sakrili automatsku pušku, silikonske maske, municiju, prigušivač i eksploziv, u namjeri da ih upotrijebe za lividaciju.
“Službenici OB Cetinje su, postupajući shodno operativnim saznanjima, 19. maja 2018. godine oko 20,45 časova u jednoj sobi hotela Grand u Cetinju pronašli i oduzeli automatsku pušku „Heckler&Koch“, prigušivač, 150 komada municije kalibra 9 mm, eksploziv i dvije silikonske maske za lice. Navedene stvari i predmeti su se nalazili u dva ranca. Nakon niza preduzetih operativnih mjera i radnji službenika OB Cetinje i drugih organizacionih jedinica Uprave policije, te izvršenih vještačenja u Forenzičkom centru, danas su, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišena slobode pomenuta lica – muško lice I.J. i žensko lice N.V. Policijski službenici su, otkrivanjem i oduzimanjem sredstava za izvršenje ubistva kao i lišenjem slobode ova dva lica, spriječili ubistvo koje je bilo planirano”, piše u saopštenju Uprave policije (UP).

Policija sumnja da su uhapšeni pokušali da ubiju pripadnika organizovane kriminalne grupe tako što su u sobu u hotelu Grand donijeli i sakrili sredstva za izvršenje ovog krivičnog djela koja su bila planirana za izvršenje ubistva.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *