Nikola Rakočević izbija u prvi plan: Milo sprema kuma za naslednika!

6

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović će na predstojećem Kongresu te partije, na jednu od ključnih funkcija postaviti Nikolu Rakočevića, sina Gorana Sita Rakočevića, saznaje Borba.

Sito Rakočević i Milo Đukanović su u kumovskim odnosima.

Kako je Borba već pisala, visoke pozicije u partiji, nakon Kongresa, planirane su za Branimira Gvozdenovića, Petra Ivanovića i Milana Roćena.

Đukanović želi da njegova struka preuzme potpunu kontrolu nad partijom, a on želi da se skloni u drugi plan. Već je i javnosti i saradnicima najavio da se neće kandidovati za predsjednika DPS-a.

“Zato je izbor Nikole Rakočevića na neku odgovornu funkciju logičan slijed događaja. Još nije jasno na koji poziciju ga je Đukanović planirao, a ne bi bilo iznenađenje i ako on bude promovisan čak i u predsjednika partije. Pitanje je samo da li će to baš svi gledati sa odobravanjem, jer već ima trzavica u samoj pripremi Kongresa, na terenu”, kaže naš sagovornik.

Milan Roćen, sadašnji savjetnik Mila Đukanovića i njegov najodaniji saradnik, mogao bi u novom sazivu DPS-a da dobije mjesto zamjenika predsjednika vladajuće partije.

Već par godina Roćen važi za Đukanovićevog čovjeka od povjerenja. Na svim putovanjima Roćen je uvijek uz prvog čovjeka partije i države.

Roćen je neformalni premijer u Đukanovićevom predsjedničkom kabinetu koji donosi sve ključne odluke i koji nije naklonjen premijeru Dušku Markoviću.

(Foto: Vijesti)

6 Comments
 1. Hamilton komentariše

  Tatin sin bagoš bagoš. Imaju isto “r,” drži ruke onako,kao kumara”.Buduci tajov vlastodržac. PIH!!!

  18
  9
 2. Hajdana komentariše

  Hahsa ova splacina? Ako je ovo Buducnost DPS onda je nemaju. Zar ovo nije demokratija i 21. Vijek? A ne ono feudalni sistem, sa oca na sina? Sa bludnika na narkomana…

  21
  6
 3. Ivana komentariše

  Ne vidjeh ovako zao pogled u mladjega celjadeta odavno.
  God help us all!

  16
  9
 4. […] Nikola Rakočević izbija u prvi plan: Milo sprema kuma za naslednika! […]

 5. Miko komentariše

  Koja ljiga nepismena. Balavac nedostojni. A otac mu shmrka ka dzej ramadanovski.

  17
  9
 6. Mina komentariše

  Kakvi seniori, takvi i juniori.Sve gore od gorega.Ko ga god zna iz gimnazije,nije imao lijepe rijeci za ovog ljigavca.Priglup,nepismen i spreman da sluzi DPS,jer zna da koliko je nesposoban.

  18
  6
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.