Ni traga ni glasa: Sedamnaest dana od nestanka Miličkovića

1

Sedamnaest dana nakon nestanka Podgoričanina Ivana Miličkovića iz Podgorice, policija nije uspjela da pronađe bilo kakav trag koji bi razriješio misteriju gdje je 27. marta otišao ovaj tridesetpetogodišnja.

Porodica se obratila redakciji Pobjede i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Miličkoviću da ih pozovu na telefon 067/310-007 ili policiju.

Miličkovićevo kretanje su zabilježile nadzorne kamere na Zlatici, samo desetak minuta nakon što je izašao iz kuće.

Tog dana, izašao je u trenerci, patikama i jakni, što inače, nije običaj ovog mladića. Porodica sumnja da ga je neko zvao da hitno izađe, što je on učinio oko 18.30 sati. Kako se nije vratio, sjutradan je porodica prijavila policiji nestanak. Telefon mu je bio ugašen, što takođe, kako kaže porodica, nije uobičajeno za njega.

Ono što porodicu dodatno zabrinjava je činjenica da policija nije uspjela da locira ni njegovo vozilo „pasat CC“ registarskih oznaka PG GJ 133 kojim je Miličković napuštio porodični dom.

Kako su kazali, u njegovom ponašanju prethodnih dana nijesu primijetili ništa neobično. Nije bio zabrinut, nervozan i ništa nije ukazivalo na problem.

Porodica nema saznanja da ovaj mladić ima problem i moli sve koji imaju neka saznanja da im pomognu da ga pronađu.

1 Comment
  1. NIKO99 komentariše

    U Podgorici postoji opasna kriminalna grupa. Obećaju zaposlenje pa gledaju da nekoga naivnog dovedu na sastank sa ciljem da ga opljačkaju i oduzmu vozilo. Obećaju zaposlenje ali traže novac. Nadam se da će policija ozbiljno da sprovede istragu ovog slučaja. Plašim se da ima više žrtava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.