Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi: Partija pohare pokušava da zamaže oči građanima navodnim pozivom nekom da odgovara

8

Stara mudrost kaže kako je „u očima lopova svako drugi lopov“, saopšteno je danas iz koalicije Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi, dodajući im je nevjerovatno što “radikalni odlazeći cirkus bilo koga ikad optužiti za nesavjestan odnos prema novcu građana, a kamo li Demokrate”.

“Čak i kad su u pitanju šampioni pljačke maskirani u partiju kojima je etika nepoznat pojam. Ali, razumijemo ih. Toliko nepočinstava su priredili ovom društvu da im je prosto nemoguće zauzeti bilo kakav konstruktivan pristup koji se temelji na činjenicama, pa je pokušaj da javnost ubijede u neku izmaštanu verziju stvarnosti u kojoj su svi kao oni – korumpirani i nepošteni – sve što im preostaje”, navode u saopštenju.

Dodaju da naravno, sve to bi bilo naivno kad bi bilo jedino što rade.

“Paralelno s jeftinom glumom zabrinutosti za interese građana, u poznatom im maniru, podmuklo, pljačkaška družina konstantno diže tenzije i lažima sukobljava ljude. Za sopstveni interes i dalje bi, da im kako može biti, da lome i ponižavaju čovjeka, da mu diraju u ono najvrjednije i najsvetije, a sve u cilju pokušaja odbrane svog nelegalno stečenog kapitala. Igra je to koju su građani prozreli, i koja više nikada u Crnoj Gori neće uspjeti”, ističu iz te koalicije.

Osim što ih masovno napuštaju dojučerašnji glasači, navode da ni ni simbolika im ne ide u prilog: lokalni izbori u Novom održaće se 9. maja, na Dan pobjede nad fašizmom. A taj fašizam danas su oni koji svađaju i dijele ljude na vjere i nacije.

“Znaju politički jahači apokalipse ko je za njih kobna snaga. Zato im je nerješiv problem što su Demokrate osnovane bez jednog jedinog centa na bilo koji način kompromitovanih para. Znaju da nismo poslušnici bilo kojeg formalnog ili neformalnog centra moći. Znaju da nikad nećemo služiti mafiji i da s nama oko toga nema ni razgovora. A najveći im je problem što ne vodimo politiku od danas do sjutra, ne trgujemo interesima građana i države i što, nepristajući na jeftini cirkus nacional-šovinizma, razaramo koncept u kojem mafija može od građana da radi šta želi i kako želi”, isitče se u saopštenju.

Poručuju da partija pohare pokušava da zamaže oči građanima navodnim pozivom nekom da odgovara. Ali, prevarili su se.  Navode da vrijeme odgovornosti, na sreću građana, jeste došlo i to – došlo da ostane trajno, ali će odgovarati oni koji su priredili nebrojena višedecenijska nepočinstva.

“Baš kako su im građanke i građani poručili 30. avgusta, pa ih dobronamjerno podsjetili u Nikšiću, a sada će im u Herceg Novom to nedvosmisleno potvrditi. Zbog toga im poručujemo da se opuste i nastave da ne brinu za građanke i građane Herceg Novog, kao što nikada i nisu: ljudi su to slobodni, časni, koji su se uvijek umjeli oduprijeti vašim lažima i prevarama. I tu je vaš problem, ali to svi odlično znamo. I zato se zabavljamo odgovarajući vam”, zaključuju iz te koalicije.

8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ako iko maže oči onda ih ti mažeš. Boris Bogdanović je donio da se potpiše ugovor na njemačkom engleskom i hrvatskom jeziku. I to se zna. Dabogda Srbi za tebe glasali, daleko bilo.

  19
  1
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   Ove izdajnike i lažove ako ko glasa u HN neka ga kletva Lazareva stigne. Ovo su “SRBI” koji nikada nijesu stali u odbranu SRPSKOG NARODA , NIKADA – dok su nas mlatili po ulicama i tjerali sa radnih mjesta niko od njih nije stao u odbranu da kažu jasno i glasno da je SRPSKI narod u CG progonjen, maltretiran, zatvaran, tučen… nikada se nijesu pojavili ni na jednom protestu na ulici već su iz fotelja pričali bajke o BRATSTVU i JEDINSTVU sa svima onima koji su sarađivali sa ĐUKAJIMA protiv SRBA u CG… i danas su svi protiv SRBA u CG i jedino SRPSKI NAROD glasa protiv ĐUKAJA i samo SRPSKIM glasovima je oboren ĐUKAJ a nikad iz ustiju tih “Demokrata” niko nije mogao čuti ko je žrtva u CG evo20 god. nikad nijesu izustili imeSRBI i SRPSKI NAROD , NIKADA a uzimaju glasove SRBA u CG. Oni su ti koji su sa DRITANOM i lažnim vjernikom Krivokućom priznali ponovo KiM šiptarima i četitaju prazm+nike šiptarima… Koji god SRBIN glasao ove izdajnike i folirante nema pravo za sebe da kaže da je SRBIN i da je vjeran crkvi našoj! Neka ih glasaju šiptari jer oni su šiptarima dali KiM umjesto , ako ništa drugo da kažu neka to riješi SRBIJA jer je KiM sastavni dio SRBIJE! Ko glasa od vas novljana ove izdajice – IZDAO JE SVOJE PRETKE i SVOJ NAROD!!! NI GLASA OVIM IZDAJICAMA i FOLIRANTIMA isti su kao lažni vjernik KRIVKUĆA!!!

   12
   2
 2. Nikola komentariše

  Ne okrecite im ledja samo, ni lijevo ni desno, maska i distanca.

  12
 3. Miko komentariše

  Bravo Demokrate!

  18
 4. Nikola komentariše

  Znaju da nasrcu, sto bi reko Srecko Soic. Bjezte Novljani od pokvarenih bez vjere i nacije, sem po potrebi.

  19
 5. Petar komentariše

  Efendija a iz Zete, a ne ide brate, a kad treba, zove bracu iz Trebinja. Kepeci kompleksi..

  16
 6. branislav komentariše

  Bečiću još samo da prevariš Srbe u Novom a onda 11.05.21. udri po Srbima.Nije narod slijep viđeće.

  10
 7. MIKI komentariše

  Braco Srbi, iz Srbske Boke, ne dozvolite ovom prevarantu Becicu da i dalje vara i laze, posteni narod, vec svi slozno kaznite tu fukaru,Zato braco moja, svi ZBHN.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.